Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Január 03. 07:31, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

A dunaföldvári hídnál balesetet szenvedett egy több egységből álló hajókötelék. Az elszabadult bárkák egyike a hídnak csapódott, másik kettő pedig fennakadt a híd lábánál.

Szombaton délelőtt 10 óra körül történt a baleset a dunaföldvári Beszédes József hídnál. Egy kilenc bárkát a Dunán felfelé toló, román lobogó alatt hajózó hajókötelék - eddig tisztázatlan okból - szétszakadt közvetlenül a híd fölötti folyószakaszon. A Közlekedésbiztonsági Szervezethez érkezett bejelentés szerint az egyik elszabadult bárka a híd lábának ütközött, majd másik kettő, szintén elszabadult bárkával együtt fennakadt. A dunaföldvári szakaszon a baleset miatt a Duna jelenleg lefelé hajózható. Az elszabadult bárkákat a vízirendőrök segítségével, a román tolatóhajó legénysége próbálja befogni. A balesetben senki sem sérült meg.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.