Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2010. Január 03. 07:31, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

A dunaföldvári hídnál balesetet szenvedett egy több egységből álló hajókötelék. Az elszabadult bárkák egyike a hídnak csapódott, másik kettő pedig fennakadt a híd lábánál.

Szombaton délelőtt 10 óra körül történt a baleset a dunaföldvári Beszédes József hídnál. Egy kilenc bárkát a Dunán felfelé toló, román lobogó alatt hajózó hajókötelék - eddig tisztázatlan okból - szétszakadt közvetlenül a híd fölötti folyószakaszon. A Közlekedésbiztonsági Szervezethez érkezett bejelentés szerint az egyik elszabadult bárka a híd lábának ütközött, majd másik kettő, szintén elszabadult bárkával együtt fennakadt. A dunaföldvári szakaszon a baleset miatt a Duna jelenleg lefelé hajózható. Az elszabadult bárkákat a vízirendőrök segítségével, a román tolatóhajó legénysége próbálja befogni. A balesetben senki sem sérült meg.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 18:08, csütörtök | Kék hírek

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi bandát tartóztattak le

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi család hét férfi tagjának letartóztatását rendelte el a Békéscsabai Járásbíróság - közölte a Békés Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

2020. Június 04. 07:16, csütörtök | Kék hírek

Gyorshajtás ittasan, jogosítvány nélkül

A rendőrök eljárást indítottak a felelőtlen járművezetővel szemben.

2020. Június 03. 15:05, szerda | Kék hírek

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Minősített emberölés miatt vádat emeltek egy dávodi nő ellen, aki 2019 júliusában egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból

2020. Június 02. 12:04, kedd | Kék hírek

Jó pár embert a börtönből is átvert egy csaló

Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi 2017 áprilisa és júniusa között – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész kedden az MTI-t.