Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Január 03. 07:31, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

Hajókötelék szabadult el a dunaföldvári hídnál

A dunaföldvári hídnál balesetet szenvedett egy több egységből álló hajókötelék. Az elszabadult bárkák egyike a hídnak csapódott, másik kettő pedig fennakadt a híd lábánál.

Szombaton délelőtt 10 óra körül történt a baleset a dunaföldvári Beszédes József hídnál. Egy kilenc bárkát a Dunán felfelé toló, román lobogó alatt hajózó hajókötelék - eddig tisztázatlan okból - szétszakadt közvetlenül a híd fölötti folyószakaszon. A Közlekedésbiztonsági Szervezethez érkezett bejelentés szerint az egyik elszabadult bárka a híd lábának ütközött, majd másik kettő, szintén elszabadult bárkával együtt fennakadt. A dunaföldvári szakaszon a baleset miatt a Duna jelenleg lefelé hajózható. Az elszabadult bárkákat a vízirendőrök segítségével, a román tolatóhajó legénysége próbálja befogni. A balesetben senki sem sérült meg.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 07:30, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy motoros Somogyban

Mezőgazdasági munkagépnek ütközött és meghalt egy motorkerékpáros szerdán a Somogy megyei Zicsnél - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Július 18. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Több balhé írható a 15 éves fiú számlájára

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 15 éves fiúval szemben indítottak rablás és más bűncselekmények elkövetése miatt.

2019. Július 17. 14:00, szerda | Kék hírek

Szúrt, majd felgyújtotta a házat - Újabb emberöléssel gyanúsítják a túronyi gyilkost

Újabb emberöléssel gyanúsítják a Baranya megyei Túronyban 2016 májusában történt gyilkosság jogerősen elítélt elkövetőjét

2019. Július 16. 17:07, kedd | Kék hírek

Két 10 éves fiú rongált Nyíregyházán

Iskola mellett lévő KRESZ-tanpályán rongált két 10 éves fiú hétfőn Nyíregyházán.