Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 16. 07:38, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálba hajszolja magát a díva

Halálba hajszolja magát a díva

Lady GaGa életében először kénytelen volt lemondani egy koncertet, miután a teste a végső kimerültség határán nem bírta tovább, és összeesett az öltözőjében. Profizmusa miatt még azok is elismerik Lady GaGát, akiket idegesít a zené

Tegnap este azonban pár ezer fiatal csalódottan hagyta el az egyik indianai csarnokot, pedig GaGa showra mentek. Az énekesnő ugyanis nem lépett színpadra, mert egy órával a kezdés előtt összeesett az öltözőjében. A huszonhárom éves dívához azonnal orvosokat hívtak, akik felmosták a Lady-t, majd nagy nehezen meggyőzték róla, hogy ma nem fog koncertezni. GaGa ugyan könyörgött nekik, hogy engedjék szeretett közönsége elé, de veszélyesen ki volt merülve és száradva, így pedig komoly baleset is történhetett volna vele.

A Lady később a Twitteren kért elnézést mindenkitől, miután órák hosszat zokogott a szállodában, amiért megbántotta fanjait. Az elmaradt koncertet a hónap végén fogja pótolni, és megígérte, hogy ezentúl jobban figyel magára, és nem történik ilyesmi. Bár a több pihenés lehetetlennek tűnik, mivel még egy jó darabig turnén lesz a világ körül, és még újabb időpontokat is tervez a Haus of GaGa.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.