Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2010. Június 10. 07:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálfélelem élő adásban! Sokkot kapott a szép színésznő

Halálfélelem élő adásban! Sokkot kapott a szép színésznő

Salma Hayek és kolleginái szeme előtt az egész életük lepergett, amikor egy kígyó támadt rájuk, de annyira röhejesen reagáltak a helyzetre, hogy csak nevetni lehet rajtuk.

Egy film reklámozására készült interjú általában nem kerül be a televíziózás történelemkönyvébe. Viszont Salma Hayek, Maria Bello és Maya Rudolph kérdezz-felelekje sokáig emlékezetes marad. A triumvirátust ugyanis egy arra kószáló kígyó megzavarta, és konkrétan olyan halálfélelmet okozott bennük, amilyet még nem vettek kamerára soha. A hölgyek - főleg Salma - az életéért küzdve pattant fel a helyéről, és menekült kolléganőn, széken keresztül. A szexi mami olyan sokkos állapotba volt, hogy egy biztonsági embernek kellett elvinnie a helyszínről, mert nem bírt menni se. Ami azért furcsa, mert az Alkonyattól pirkadatig című filmben egy elég méretes csúszómászóval a nyakában lejtett szexi táncot. 

 

A lányok később is elég feldúltan meséltek az incidensről, és kicsit ki is színezték a történetet. Ők ugyanis úgy emlékeztek, hogy egy óriási anakonda támadt rájuk, amivel nagyon meg kellett küzdeniük. Pedig csak egy alig tizenöt centis, és mellesleg emberre ártalmatlan kígyó kúszott a közelükbe. De, ha lehetne, akkor tényleg pitoni rangra kéne emelni, amiért ilyen vidám perceket szerzett a világnak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 14:55, szerda | Bulvár

Katus Tamásnak és Rickynek sikerült?! - VIDEÓ!

Elindulása óta egyre nagyobb sikernek örvend az Andonik Sport online magazin, mellyel a YouTube-on találkozhatnak a nézők.

2019. December 11. 13:20, szerda | Bulvár

Nagyjából 2 millió forint bevételt jelent Gáspár Beának szakácskönyve

Gáspár Bea vérbeli üzletasszonyként éli mindennapjait. Főzőtudományát forintosítva komoly összegekkel járul hozzá a családi élethez.

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 13:31, kedd | Bulvár

Sokszoros áron kínálják a Vajna-hagyatékot az interneten

Az e-Bayen felbukkantak azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában.