Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2010. Június 10. 07:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálfélelem élő adásban! Sokkot kapott a szép színésznő

Halálfélelem élő adásban! Sokkot kapott a szép színésznő

Salma Hayek és kolleginái szeme előtt az egész életük lepergett, amikor egy kígyó támadt rájuk, de annyira röhejesen reagáltak a helyzetre, hogy csak nevetni lehet rajtuk.

Egy film reklámozására készült interjú általában nem kerül be a televíziózás történelemkönyvébe. Viszont Salma Hayek, Maria Bello és Maya Rudolph kérdezz-felelekje sokáig emlékezetes marad. A triumvirátust ugyanis egy arra kószáló kígyó megzavarta, és konkrétan olyan halálfélelmet okozott bennük, amilyet még nem vettek kamerára soha. A hölgyek - főleg Salma - az életéért küzdve pattant fel a helyéről, és menekült kolléganőn, széken keresztül. A szexi mami olyan sokkos állapotba volt, hogy egy biztonsági embernek kellett elvinnie a helyszínről, mert nem bírt menni se. Ami azért furcsa, mert az Alkonyattól pirkadatig című filmben egy elég méretes csúszómászóval a nyakában lejtett szexi táncot. 

 

A lányok később is elég feldúltan meséltek az incidensről, és kicsit ki is színezték a történetet. Ők ugyanis úgy emlékeztek, hogy egy óriási anakonda támadt rájuk, amivel nagyon meg kellett küzdeniük. Pedig csak egy alig tizenöt centis, és mellesleg emberre ártalmatlan kígyó kúszott a közelükbe. De, ha lehetne, akkor tényleg pitoni rangra kéne emelni, amiért ilyen vidám perceket szerzett a világnak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.