Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2021. Május 23. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció:police.hu

Halálos baleset okozott egy fiatal Szabadegyházánál

Halálos baleset okozott egy fiatal Szabadegyházánál

Halálos balesetet okozott egy 16 éves fiatal péntek éjjel Szabadegyháza külterületén - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szombaton.

A közlemény szerint a 16 éves fiatal jogosítvány nélkül vezetett péntek éjjel egy autót, amelyben rajta kívül még három, hasonló korú társa ült. A fiú Szabadegyháza külterületén nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet, emiatt a jármű átsodródott a szemközti sávba, majd az úttest szélén lévő jelzőtáblának csapódott, az oldalára billent és megpördült.

A baleset következtében a négy fiatal közül az egyik kirepült a gépkocsiból és a helyszínen meghalt, a másik három pedig könnyebben megsérült.

A rendőrség a sofőr ellen halált okozó közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indított eljárást. Felmerült a gyanú, hogy a fiatal a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ennek megerősítése további szakértői vizsgálatot igényel - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 18:04, szombat | Belföld

Folyamatosan bővül a magyar futárszolgáltatás piaca

Folyamatosan bővül a magyarországi futárszolgáltatás piaca, főként az e-kereskedelem fejlődésére alapozva Bíró Koppány Ajtony, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) főtitkára szerint.

2022. Január 22. 16:00, szombat | Belföld

Rekordot döntött a kastélyok és várak látogatottsága tavaly Magyarországon

Minden eddiginél többen látogatták a magyarországi kastélyokat és várakat 2021-ben, a tavalyi öt után az idén tíz új létesítményt nyitnak meg a nagyközönség számára

2022. Január 22. 13:57, szombat | Belföld

A magyar kultúra napja - Petőfi eredeti verseit, leveleit is elérhetővé teszi online a PIM

Petőfi eredeti verseit, leveleit, portréit, köteteit, a hozzá köthető relikviákat és műalkotásokat, valamint egy konferenciakötetet is elérhetővé tesz a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) a magyar kultúra napja alkalmából.

2022. Január 22. 10:55, szombat | Belföld

Figyelmeztetés! Tilos hókotrót előzni

Tilos hókotrót előzni - erre hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken közleményében, megjegyezve, az elmúlt időszak havazásainál több baleset is történt a havat eltakarító járművek előzése miatt.