Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Október 07. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálos fenyegetéseket kap az X-Faktor zsűritagja

Halálos fenyegetéseket kap az X-Faktor zsűritagja

Alaposan felháborodtak az emberek, amiért Cheryl Cole kiejtette az egyik versenyzőt a tehetségkutatóból, és több százan fenyegető üzeneteket küldenek neki.

Történelmének legnagyobb válságában van a brit X-Faktor, miután a nézők egy jelentős része bojkottálni akarja a showt. A vasárnapi részben ugyanis a zsűri, élükön Cheryl Cole-lal, kiejtette Gamu Nhengut. Ami még rendben lenne, de a hírek szerint nem a tehetsége volt kevés a műsor folytatásához, csak Cheryl nem szerette volna, ha a bevándorlási hivatal, akkor toloncolja ki őket, amikor már megy a verseny élő része. A tizennyolc éves sztárjelölt családjának ugyanis nem hosszabbították meg a vízumát, ezért már alig pár napig tartózkodhatnak a szigetországban, utána vissza kell menniük Zimbabwébe, vagy kitoloncolják őket.

A történet veszélyes része viszont az, hogy többen, főleg Gamu ismerősei halálosan felháborodtak a kiesésén - és ezt szó szerint kell érteni. Cheryl ugyanis fenyegető üzeneteket kap a telefonjára és az e-mailcímére is, amelyekben azt ecsetelik, hogy miként fognak végezni vele a rasszizmusa miatt. Sőt, van, aki azt ígérte, hogy minden egyes Cheryl-t felkeres a telefonkönyv alapján, és megöli őket, attól függetlenül, hogy nem Girls Aloud egykori sztárja az. Valamint még egy internetes oldalt is létrehozott valaki, hogy ott tárgyalhassák ki Cole kivégzésének részleteit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.