Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Augusztus 15. 08:18, csütörtök | Belföld

Halálra vertek egy férfit egy budapesti bevásárlóközpontban

Halálra vertek egy férfit egy budapesti bevásárlóközpontban

Állítólag lopott az egyik támadójától, ezért kezdték el ütni az egyik bevásárlóközpont mosdójában.

Először csak egyikük, aztán már mind a ketten. Véresre verték, aztán megmosdatták és mentőt hívtak hozzá. A férfi kórházba került, de az életét már nem lehetett megmenteni.

A vádirat szerint a két barát, egy 25 és egy 29 éves férfi 2017 novemberében egy XIII. kerületi hipermarketben összetalálkoztak egy másik férfival. Utóbbi állítólag korábban többször lopott a fiatalabb férfitól, aki emiatt már többször megverte. Akkor is számon kérte,a férfit, aki részeg volt, és alig tudott válaszolni. A fiatalabb férfi ezért verni kezdte. Ezt akkor sem hagyta abba, amikor a másik férfi már a földön fekve vérzett.A 29 éves férfi előbb csak abban segített, hogy figyelte, hogy senki se vegye észre a verést, de aztán ő is többször ütött.
A két férfi később megmosdatta a vérben úszó férfit, aztán mentőt hívtak hozzá. A mentősök azonnal kórházba vitték a brutálisan összevert férfit, akit azonnal meg is műtöttek, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy tíz napon belül meghalt.
A támadók, amíg nem tudták meg, hogy a férfi meghalt, több embernek is dicsekedtek azzal, hogy megverték ismerősüket.

A most is letartóztatásban lévő két férfi ellen most emeltek vádat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.