Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Március 16. 14:50, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálra hajszolja magát a díva

Halálra hajszolja magát a díva

Sokba kerülhet Lady GaGának, hogy a pop legmeghatározóbb előadója lett - a végkimerültség határára sodródott, legutóbbi koncertjén szinte össze is esett.

Tizennyolc hónapnyi turnézás után, kétségtelenül ráférne Lady GaGára egy kis pihenés, de nem biztos, hogy erre a színpad a legmegfelelőbb helyszín. Legutóbbi új-zélandi koncertjén a fináléra teljesen elfogyott az ereje, és csak nagy nehézségek árán tudta befejezni az előadást. A fiatal díva előbb látványosan megszédült tánc közben, majd ledobta a fejdíszét, hogy jobban kapjon levegőt. De ettől sem lett jobban, ezért le kellett feküdnie a földre, nehogy összeessen. A Bad Romance utolsó akkordjai alatt ugyan a táncosai felkaparták, és keményen vicsorgott rajongóira, de látszódott rajta, hogy sem fizikailag, sem szellemileg nincs rendben. A fanjai ezért most internetes kampányba kezdtek, hogy tartson egy kis szünetet, mert így rövid úton elveszti őt a világ.

GaGa kimerültsége nem meglepő, hiszen a kor zenetörténelmének legfontosabb és legsikeresebb előadója. Mindezt pedig úgy érte el, hogy az elmúlt másfél évben kiadott két albumot, készített tíz klipet, körbe koncertezte a Földet, és interjút adott a StoryOnline-nak. Vagyis sok ideje nem volt arra, hogy elnyúljon az ágyban, és napokig csak feküdjön. A sűrű életvitele miatt már volt egy röpke idegösszeomlása angliai koncertjei alatt, és több amerikai showja elmaradt, mert még lábra állni is képtelen volt, nemhogy énekelni.




Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára