Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Július 15. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Haldoklik a világ legnagyobb melleinek tulajdonosa

Haldoklik a világ legnagyobb melleinek tulajdonosa

Akár az életébe is kerülhet Sheyla Hershey plasztikai őrülete, mivel súlyos fertőzést kapott már eddig is gigászi keblei újbóli megnagyobbíttatása közben.

Egyetlen egy álma volt egész életében Sheyla Hershey-nek - a világ legnagyobb melleit akarta magán látni. Ám akkor sem lett elégedett, amikor ez két éve teljesült az álma. Ezért múlt hónapban ismét kés alá feküdt, hogy az addig 75HH-s keblein még pumpáltasson egy kicsit. A beavatkozás helyén azonban fertőzés lépett fel, amit sehogy sem tudtak megfékezni az orvosok. Így Sheyla most az életéért küzd. Alig kap levegőt, óriási láza és fájdalmai vannak, emellett az ágyból sem tud felkelni.



Kedden elvégeztek rajta egy újabb beavatkozást, amely során eltávolították a darabonként több mint egy gallonnyi szilikont tartalmazó implantátumait, valamint a mellszövete egy részét. Az műtét eredményéről egyelőre nincs hír, de amennyiben minden jól is sikerült, se biztos, hogy megmenekül. A fertőzés ugyanis átterjedhetett a vérébe, és az végzetes lenne az ő állapotában.

De mindezt csak magának köszönheti a brazil kebelcsoda, mert nem tudta, hol a határ. Valamint amikor az amerikai orvosok már nem voltak hajlandóak tovább növelni a dekoltázsát, hazájában végeztette el az operációt. Mohóságának pedig meg is lett az eredménye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.