Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 20. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Halott űrlényt találtak

Halott űrlényt találtak

Pár hete lezuhant valami Szibériában az égből, és most ráleltek a balesetet szenvedett jármű utasára, egy földönkívüli létformára.

A különböző videomegosztó portálokon se szeri, se száma a házilag készített, vagy valósnak vélt UFO-s felvételeknek. Ám a legújabb rövidfilm igencsak valódinak tűnik. A videót Szibéria kietlen részén készítette két orosz úriember pár napja, és egy körülbelül negyven-ötvencentis humanoid űrlény teteme látható rajta.

Az elméletek szerint a földönkívüli az egy hónappal ezelőtti titokzatos légi szerencsétlenségben vesztette életét. Pár hete több jelentés is beérkezett az orosz katasztrófavédelmi hivatalhoz, melyek egy lezuhant légi járműről szóltak. Roncsokat azonban nem találtak, és semmilyen földi közlekedési eszköz nem kért arra a területre repülési engedélyt. Aztán hosszú kutakodás után felfedezték a balesetben megcsonkított tetemet.

Egyes UFO-hívők szerint az FBI is azért ismerte el nemrég az új-mexikói Roswellben történt űrlény katasztrófát, mert tudomást szereztek az oroszok birtokába került teremtményről. Ezek után pedig fölösleges lett volna tagadni az 51-es körzet legnagyobb rejtélyét. Bár vodkakedvelő barátaink videója azért teljes mértékben nem meggyőző, hiszen a Jurassic Park dinoszauruszai is élethűek voltak, holott csak bábosok és trükkmesterek alkották őket. Vagy Steven Spielbergnek hatalmas a hátsókertje, és mai napig ott bújtatja kedvenc főszereplőit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.