Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. November 28. 15:00, szerda | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Halpedikűr Győrben: munkában a doktorhalak

Halpedikűr Győrben: munkában a doktorhalak

Győrben is próbára teheti bárki a doktorhalakat, ezeket a fantasztikus
állatokat, akiknek az a hivatásuk, hogy mi emberek jó bőrben érezzük
magunkat, a szó legszorosabb értelmében.

Török ország déli részéről származnak, olyan melegvízű patakból, aholrajtuk kívül más élőlény nem, így a márnáknak megfelelő élelem sem éltmeg. Az alapvetően algaevő piros szívogató hal első találkozása azemberrel épp ilyen vizekben történt, s a folyóban fürdőzők hamarfelismerték a halacskák közeledésének jótékony hatását. Bajszukkalledörzsölik az elhalt hámsejteket, a száraz bőrt és a különbözőbőrbetegségeket. Erre több halfaj is képes, azonban csak egyetlenakad, aki mindeközben egy értékes enzimet juttat a bőrbe. A dithranolenzim tökéletesen tünetmentessé teszi a pikkelysömört, a halak bőrremért hatását, a pikkelysömörben szenvedők egyenesen csodának nevezik.



Szerkesztőségünk is próbára tette a halakat, e sorok írója, félve acsiklandozó érzéstől, először csak a kezét adta a halaknak kezelésre.Néhány másodpercig volt csak furcsa, hogy kis halak fickándoznak atenyeremben, de ahogy munkához láttak, csak kellemes, semmi máshoz nemhasonlító érzés volt. Körülbelül tíz percig lógattam a kezem a halakközé és csak az egyiket. Látványos volt a különbség! A halak nem csaka körömágybőrt dörzsölték le ilyen rövid idő alatt, hanem a körmökfelületét is olyan fényesre polírozták, mintha egy manikűrös dolgozottvolna rajta.

A Doktorhalak ösztönszerűen dörzsölik az ember bőrét, különöstekintettel a gyulladt, fájó részekre. A halpedikűr az egyetlen olyanterápia, ami akár egy évig is tünetmentessé teszi a bőrbetegségben(psoriasis-pikkelysömör, ekcéma, neurodermatitisz, akne, cellulit)szenvedőket.



A halakat (egy rosszul összerakott tévéreklámmal ellentétben) nemérdekli a lábgomba. Tökéletesen megszabadít tőle, úgy, hogy rá nincsenkáros hatással. A halak egyetlen ellensége az utcáról bevitt kosz,kemikáliák, szennyeződések, így a halfürdő előtt minden esetben megkell mosakodni tiszta vízzel. A rendszer óránként hatszor cseréli avizet, így a páciensek mindig friss, tiszta körülmények közöttkezeltethetik lábaikat. A kezelés kényelmesen ülve, láblógatvatörténik, kellemes, 30 fokos vízben. Az akváriumban 120 hal várja agyógyulni, szépülni vágyókat.

Tegye próbára a halakat, látogasson el a Szépségházba, ahol most
akcióval várják az új vendégeket!


Háromszor fél óra kezelés mindössze 3990 forintért!

Mivel a halak is csak nyolc órát dolgoznak naponta, jelentkezzen be
időben a kezelésre!


Hanzséros Eszter: 70/235-4607

Győr, Liszt Ferenc utca 8.

Fotó: Nagy Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.