Városlista
2020. február 22, szombat - Gerzson

Hírek

2020. Január 14. 13:52, kedd | Bulvár

Hamar állást ajánlottak Meghannek és Harry hercegnek

Hamar állást ajánlottak Meghannek és Harry hercegnek

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a sussexi hercegi pár megkapja az első állásajánlatot.

Nyomtatott hirdetést feladva kínálja munkalehetőséggel a Burger King Harry herceget és Meghan Markle-t, miután azok bejelentették, visszalépve kötelezettségeiktől, az eddigiekhez képest hagyományosabb életvitelre rendezkednek be, és függetlenné válnának az uralkodóház finanszírozásától. Az ajánlat természetesen marketingfogás.

Ahogy az Origo megírta, a hercegi pár bejelentése váratlanul érte a brit uralkodóház tagjait, mert arról előzetesen nem egyeztettek velük. Így II. Erzsébet királynő és a család többi tagja, lényegében mindenki mással egy időben értesült arról, Harry herceg és felesége nem pusztán rájuk háruló feladataikból lépnének vissza, hanem mind anyagi, mind más vonatkozásban, szinte teljesen függetlenednének a királyi család életétől.

Az anyagi függetlenedés persze nem lesz egyszerű dolog, de a Burger King marketingcsapata nem is volt rest, és lecsapta a magas labdát: nyomtatott hirdetést adtak fel, melyben még koronával is kecsegtetik a trón utódlási sorában egyébként csak a hatodik helyen álló Harry herceget és nejét - írja a KreatívOnline.

"Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, van számotokra egy új koronánk" - áll a Burger King printhirdetésén, amely természetesen a brit királyi család szakítását jelző múlt heti bejelentésre reagál.

A gyorsétterem-lánc azonban részletesebb ajánlatot is tett a párnak: "Sokakhoz hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok" - cukkolja tovább Harryéket a hirdetés.

Arról nincs információ, hogy Harry herceg és Meghan Markle, mit szóltak az óriáscég felhívásához.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Daniel Leal-Olivas; Ads of the World

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 21. 17:21, péntek | Bulvár

Gázszivárgás volt egy tévéfelvételen, összeesett az egyik zsűritag

Gázszivárgás volt az American Idol forgatási helyszínén, az egyik zsűritag, Katy Perry rosszul is lett.

2020. Február 21. 15:04, péntek | Bulvár

Teljessé vált a Strand Fesztivál három színpadának programja

Teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. Augusztus 18-tól 22-ig Zamárdiban mintegy hatvan előadó lép színpadra, köztük számos világsztár.

2020. Február 21. 11:19, péntek | Bulvár

Alanis Morissette októberben a Budapest Sportarénában koncertezik

Tizenkét év után lép újra magyar közönség elé Alanis Morissette. Napjaink egyik legsikeresebb énekes-dalszerzője megjelenés előtt álló új lemeze európai turnéján, október 12-én ad koncertet a Papp László Sportarénában.

2020. Február 21. 10:01, péntek | Bulvár

Mentett vidrakölyköt nevelnek a Szegedi Vadasparkban

Mentett vidrakölyköt (Lutra lutra) nevelnek a Szegedi Vadasparkban, a tízhetes állatot egy gondozó cumisüvegből táplálja – közölte Veprik Róbert igazgató az MTI-vel.