Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2020. Január 14. 13:52, kedd | Bulvár

Hamar állást ajánlottak Meghannek és Harry hercegnek

Hamar állást ajánlottak Meghannek és Harry hercegnek

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a sussexi hercegi pár megkapja az első állásajánlatot.

Nyomtatott hirdetést feladva kínálja munkalehetőséggel a Burger King Harry herceget és Meghan Markle-t, miután azok bejelentették, visszalépve kötelezettségeiktől, az eddigiekhez képest hagyományosabb életvitelre rendezkednek be, és függetlenné válnának az uralkodóház finanszírozásától. Az ajánlat természetesen marketingfogás.

Ahogy az Origo megírta, a hercegi pár bejelentése váratlanul érte a brit uralkodóház tagjait, mert arról előzetesen nem egyeztettek velük. Így II. Erzsébet királynő és a család többi tagja, lényegében mindenki mással egy időben értesült arról, Harry herceg és felesége nem pusztán rájuk háruló feladataikból lépnének vissza, hanem mind anyagi, mind más vonatkozásban, szinte teljesen függetlenednének a királyi család életétől.

Az anyagi függetlenedés persze nem lesz egyszerű dolog, de a Burger King marketingcsapata nem is volt rest, és lecsapta a magas labdát: nyomtatott hirdetést adtak fel, melyben még koronával is kecsegtetik a trón utódlási sorában egyébként csak a hatodik helyen álló Harry herceget és nejét - írja a KreatívOnline.

"Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, van számotokra egy új koronánk" - áll a Burger King printhirdetésén, amely természetesen a brit királyi család szakítását jelző múlt heti bejelentésre reagál.

A gyorsétterem-lánc azonban részletesebb ajánlatot is tett a párnak: "Sokakhoz hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok" - cukkolja tovább Harryéket a hirdetés.

Arról nincs információ, hogy Harry herceg és Meghan Markle, mit szóltak az óriáscég felhívásához.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Daniel Leal-Olivas; Ads of the World

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 11:48, csütörtök | Bulvár

Molnár Piroska Kaposvár Díszpolgára lett

A kitüntetést szerdán, a Magyar Kultúra Napján adta át Kaposvár polgármestere Szita Károly a Kossuth- és Jászai-díjas művésznek, a Nemzet Színészének.

2020. Január 23. 11:40, csütörtök | Bulvár

Szilágyi István író Erdélyért életműdíjat vehetett át

Erdélyért életműdíjat adott át Kolozsváron a magyar kultúra napján Szilágyi István írónak a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), a Communitas Alapítvány és a Kós Károly Akadémia Alapítvány.

2020. Január 23. 11:11, csütörtök | Bulvár

Megszólalt Gesztesi Márk édesapja halála óta most először

Gesztesi Károlyt rajongva szerették a gyerekei. A 19 éves Márk a Tények Plusznak mesélt először apja halála óta.

2020. Január 23. 10:41, csütörtök | Bulvár

Soltész Rezső nem koncertezhet egy ideig

Soltész Rezső orvosai javaslatára március végéig biztosan nem vállal fellépéseket a szíve miatt.