Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Február 16. 10:40, kedd | Helyi
Forrás: Revita TV

Hamarosan újra lehet pályázni előtakarékos önkormányzati bérlakásokra Győrben

Hamarosan újra lehet pályázni előtakarékos önkormányzati bérlakásokra Győrben

A város évente kétszer hirdeti meg az ingatlanokat, az ősszel beadott kérelmek március elsejéig érvényesek. Az új kiírásra is egyedülállók, két illetve három fős csa

Egyre többen pályáznak előtakarékos önkormányzati bérlakásokra Győrben. Az ősszel csaknem 200-an adták be kérelmüket a polgármesteri hivatal népjóléti osztályára. Hamarosan azonban életbe lép a lakáshitelek felvételét szigorító kormányrendelet, így emiatt most jóval több jelentkezőre számítanak. Valamennyi pályázó sorszámot kap, melyet az egészségügyi, szociális és lakásügyi bizottság több szempont alapján állapít meg.

Győrben összesen 350 előtakarékos ingatlan van, többségük a Szent Imre és a Szigethy Attila utcákban, de a Mészáros Lőrinc és a Zöld utcában vannak ilyen lakások. A tavaszi pályázatot várhatóan március első napjaiban teszik közzé, a kiírás a város honlapján, a www.gyor.hu internetes portálon olvasható majd.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.