Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Szeptember 17. 07:45, péntek | Sport
Forrás: NSO

Hamilton: Mostantól úgy küzdök, mint még soha

Hamilton: Mostantól úgy küzdök, mint még soha

Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája azt ígéri a számára balszerencsés Olasz Nagydíj után, hogy „minden eddiginél keményebben küzd” azért, hogy megszerezze pályafutása második világbajnoki címét.

 
"Ha rossz eredményt érsz el, úgy érzed, cserbenhagytad a csapatot. Így most minden eddiginél keményebben küzdök a szezon hátralévő részében" - fogadkozott Lewis Hamilton.

„Az utóbbi három versenyből egyet megnyertem, a másik kettőn viszont nem értem célba. Noha ez összességében nem annyira rossz, mégis azt jelenti, hogy pontokat vesztettem néhány társammal szemben, akik szintén harcolnak még a világbajnoki címért - folytatta a 2008-as világbajnok, majd hozzátette: - Egy biztos, ezek az eredmények nem elegendőek a világbajnoki aranyhoz."

„Szingapúrban a győzelem a célom, de nagyon figyelek majd arra, hogy a hátralévő öt verseny mindegyikét befejezzem, ez minden másnál fontosabb. Fontos, hogy a monzaihoz hasonló rossz tapasztalatokból - nem ez az első pályafutásom során - leszűrjem a tanulságot, okuljak belőle, majd továbblépjek. Amikor hétfő reggel felébredtem, már a következő versenyre és az autó fejlesztésére koncentráltam, illetve arra, hogy felzárkózzak a pontversenyben - folytatta Hamilton. - Nem lehet hosszasan a negatívumokon nosztalgiázni, még mindig jó helyzetben vagyunk, és ezt ki kell használnunk."

A világbajnoki pontversenyben jelenleg a Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber áll az élen 187 ponttal, Hamilton öt egységgel lemaradva a második pozícióból várja a folytatást. De a két éllovason kívül még Fernando Alonsónak, Jenson Buttonnak és Sebastian Vettelnek is van esélye a végső győzelemre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g