Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2019. Augusztus 27. 18:20, kedd | Bulvár

Hamis interjú jelent meg, Korda György komoly hitelrontás áldozata lett

Hamis interjú jelent  meg, Korda György komoly hitelrontás áldozata lett

Nem titok, hogy léteznek úgynevezett lájkvadász weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltüntetni. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik.

Ezzel kapcsolatban a Ripost kereste meg Korda Györgyöt, aki mélységes felháborodásáról vallott, valamint a cikk minden sorát kikéri magának, mivel állítása szerint az egész kitalált koholmány csupán.

Az ominózus oldal azt írja, hogy a táncdalénekes könnyek közt vallott az aktuális politikai helyzetről, miközben Korda György sosem adott interjút nekik.
Részletek a kamuoldalon leközölt interjúból:

„Bárcsak ne Orbán Viktor lenne az ország vezetője", „Az, amit az utóbbi nyolc-tíz évben csinál, förtelmes", „Azt sem bánom, ha börtönbe kerülök ezért a nyilatkozatomért”.

"Ez rendőrségi ügy! Ilyet álmomban sem mondanék, még akkor sem, ha kényszerítenének! Gondoljanak csak bele, miért mondanék bármi rosszat arról a magyar kormányról, amely szeret, kitüntet és megjutalmaz a munkásságom miatt? Kérem szépen, micsoda disznóság ez?!" – mondta dühösen az énekes.

Forrás: life.hu

Fotó: Mudra László - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.