Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2019. Augusztus 27. 18:20, kedd | Bulvár

Hamis interjú jelent meg, Korda György komoly hitelrontás áldozata lett

Hamis interjú jelent  meg, Korda György komoly hitelrontás áldozata lett

Nem titok, hogy léteznek úgynevezett lájkvadász weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltüntetni. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik.

Ezzel kapcsolatban a Ripost kereste meg Korda Györgyöt, aki mélységes felháborodásáról vallott, valamint a cikk minden sorát kikéri magának, mivel állítása szerint az egész kitalált koholmány csupán.

Az ominózus oldal azt írja, hogy a táncdalénekes könnyek közt vallott az aktuális politikai helyzetről, miközben Korda György sosem adott interjút nekik.
Részletek a kamuoldalon leközölt interjúból:

„Bárcsak ne Orbán Viktor lenne az ország vezetője", „Az, amit az utóbbi nyolc-tíz évben csinál, förtelmes", „Azt sem bánom, ha börtönbe kerülök ezért a nyilatkozatomért”.

"Ez rendőrségi ügy! Ilyet álmomban sem mondanék, még akkor sem, ha kényszerítenének! Gondoljanak csak bele, miért mondanék bármi rosszat arról a magyar kormányról, amely szeret, kitüntet és megjutalmaz a munkásságom miatt? Kérem szépen, micsoda disznóság ez?!" – mondta dühösen az énekes.

Forrás: life.hu

Fotó: Mudra László - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 15:51, péntek | Bulvár

Sportfesztivál a Kanizsa Arénában

Január közepén ismételten a sportolásé volt a főszerep az új Kanizsa Arénában. Kézilabda, kosárlabda, interaktív sport- és gyerekprogramok mellet egész nap a szórakozás volt a középpontban.

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.