Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2010. Január 15. 06:47, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hamis húszezressel fizetett volna a tusfürdőért

Hamis húszezressel fizetett volna a tusfürdőért

Hamis húszezressel próbált fizetni egy férfi az egyik óbudai közértben. A pénztárosnak azonban feltűnt a hamis pénz, a próbálkozót a biztonsági őrök visszatartották.

Szerdán délben próbálta meg elsózni a hamis bankót a 31 éves férfi az egyik III. kerületi élelmiszerboltban. Egy tusfürdőt és egy csomag cigarettát akart kifizetni a húszezressel. A pénztárosnak azonban feltűnt, hogy valami nincs rendben a pénzzel, ezért alaposan megvizsgálta. Miután kiderült, hogy a bankó hamis, szólt a biztonsági őröknek, akik a rendőrök megérkezéséig visszatartották a vásárlót. A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd kihallgatását követően őrizetbe vették. Az ügyben a III. kerületi rendőrkapitányság indított eljárást.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.

2021. Június 10. 08:32, csütörtök | Kék hírek

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit. A négy férfit többek között különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják