Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Január 29. 10:46, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu

Hangulatra kapcsol az elfeledett Mini

Hangulatra kapcsol az elfeledett Mini

Miközben a divattrendek jönnek és mennek, vannak autentikus stílusirányzatok, amelyek örökké elnyerik a közönség tetszését. A Mini ennek jegyében fűszerezte meg az idők során kissé elfeledett Clubmant: a Bond Street kiadás igényesen kidolgozott részletekkel és kellemes harmóniával készül a Genfi Autószalonra.

Márciusban az exkluzív stílus jellemzi majd a Mini standját. A prémium hangulatú kisautókat gyártó márka nem lép még feljebb a Genfi Autószalonon, csupán egy különleges kiadás premierjét készíti elő. A London talán legexkluzívabb bevásárlóutcájának nevét viselő Clubman Bond Edition ízléses összeállításban népszerűsíti a márka különc módon négyajtós modelljét. Az éjfekete metál és kontrasztos pezsgő színben tündöklő modell lehet a sorozat egyik utolsó darabja, mielőtt lehull a lepel az új generáció első futáráról. A státuszhoz mérten belül is bőrbe csomagolt részleteket találunk. A világszerte márciustól megrendelhető modell négyféle motorizáltsággal lesz hazavihető. A belépőt a 122 lóerős benzines és a 112 lóerős gázolajos alternatíva jelenti, amelyet a Cooper S és SD verziókban 184 turbós lóerőre, illetve 143 tagú dízel ménesre cserélhetünk. Alaphelyzetben minden erőforráshoz hatfokozatú kézi váltót kínál a gyártó, a hatgangos automata feláras.

Az árakról egyelőre nincs információnk, de valószínű, hogy a közel egymillió forintnyi extrát, így például 17 colos kerekeket és teljes bőrkárpitozást tartalmazó csomagot meglehetősen kedvezően kínálja majd a gyártó. Ennek ellenére a különleges kiadás alapára felkúszhat 6 millió forint fölé, míg az igazán paprikás S kiadásért további 1,2 milliót kell otthagynunk.

Címkék: auó, mini

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal