Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 20. 13:55, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Harmadik lagzijára készül a legenda

Harmadik lagzijára készül a legenda

Paul McCartney újra megtalálta boldogságot üzletasszony kedvese, Nancy Shevell mellett, ezért nemrég megkérte a kezét. Csoda, hogy viselkedésével nem vette el örökre Paul McCartney kedvét a nőktől Heather Mills. Azonban az egykori Beatle ú

Nemrég ugyanis megkérte barátnője, Nancy Shevell kezét. A legendás zenész nemcsak őrülten szerelmes, de ezúttal nyugodt is, hogy nemcsak a pénztárcájáért van vele szíve választottja. Ugyanis az üzletasszony közel akkora vagyonnal rendelkezik, mint ő, így nem a gazdag Beatles tagot látja Sir Paulban. Sőt, még a McCartney lányai is támogatják a kapcsolatot, Stella egyenesen imádja, és a kis Beatrice is megtalálta a közös nyelvet Nancy-vel. A két éves szerelem tehát jobb úton nem is haladhatna.

Az esküvőt azonban valószínűleg csak az utolsó előtti pillanatban fogja megtudni a világ, mivel Paul igyekszik ezúttal távol tartani a médiát a kapcsolattól. Amikor első felesége, Linda haldoklott, akkor nagyon megnehezítették az életüket az újságírók. A Heathertől való váláskor sem csinálhatott semmi nyugodtan a fotósok miatt. Ringo Starrban azonban bízhatunk, mert néha nagyon megered a nyelve, ha riportot készítenek vele, így talán ő majd kikotyogja az álomlagzi időpontját.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.