Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2013. Február 13. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Harmadszor kezdődik el a gyermeke megölésének megkísérlésével vádolt nő pere Győrben

Harmadszor kezdődik el a gyermeke megölésének megkísérlésével vádolt nő pere Győrben

Harmadszor kezdődik el pénteken annak a nőnek a büntetőpere a Győri Törvényszéken, aki a vád szerint öngyilkossági kísérlete során gyermekét is magával akarta rántani a halálba.

Az asszonyt kétszer már felmentették első fokon az ügyben, de ezeket a döntéseket később a táblabíróság hatályon kívül helyezte, és új eljárást rendelt el az ügyben.
Az első fokú eljárás során mindkétszer arra az álláspontra helyezkedett a bíróság, hogy ha a nő azzal a szándékkal is hajtott Győr közeléből a Bakonyba, hogy ott halálos balesetet idéz elő, kioltva maga és gyermeke életét, később letett erről a szándékáról, hazafelé tartva pedig egyszerű közlekedési balesetet szenvedett 2007-ben.
A Győri Ítélőtábla tavaly novemberi, második hatályon kívül helyező végzése szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság felmentő határozatában indoklási kötelezettségének részben nem tett eleget, ezért új eljárásra utasította azt.
A másodfokon eljáró bíróság annak vizsgálatát is hiányolta, hogy miért térnek el egymástól gyökeresen az asszony öngyilkossági szándékával kapcsolatban 2008 februárja előtt és után tett kijelentései, például arról, hogy meg akarta-e ölni az autóban - gyerekülésben, bekötve - ülő gyermekét.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 12:52, hétfő | Helyi

Dr. Kálmán Csilla: \"A hobbim a munkám!\"

Interjú Dr. Kálmán Csilla kétszeres sportmodell világbajnokkal, aki a sporteredményei mellett három diplomát is szerzett.

2019. Október 20. 07:53, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp október 21-től

2019. Október 20. 07:50, vasárnap | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK GYURICS KÁROLY OTTÓT

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2019. Október 20. 07:44, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: