Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2013. Február 13. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Harmadszor kezdődik el a gyermeke megölésének megkísérlésével vádolt nő pere Győrben

Harmadszor kezdődik el a gyermeke megölésének megkísérlésével vádolt nő pere Győrben

Harmadszor kezdődik el pénteken annak a nőnek a büntetőpere a Győri Törvényszéken, aki a vád szerint öngyilkossági kísérlete során gyermekét is magával akarta rántani a halálba.

Az asszonyt kétszer már felmentették első fokon az ügyben, de ezeket a döntéseket később a táblabíróság hatályon kívül helyezte, és új eljárást rendelt el az ügyben.
Az első fokú eljárás során mindkétszer arra az álláspontra helyezkedett a bíróság, hogy ha a nő azzal a szándékkal is hajtott Győr közeléből a Bakonyba, hogy ott halálos balesetet idéz elő, kioltva maga és gyermeke életét, később letett erről a szándékáról, hazafelé tartva pedig egyszerű közlekedési balesetet szenvedett 2007-ben.
A Győri Ítélőtábla tavaly novemberi, második hatályon kívül helyező végzése szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság felmentő határozatában indoklási kötelezettségének részben nem tett eleget, ezért új eljárásra utasította azt.
A másodfokon eljáró bíróság annak vizsgálatát is hiányolta, hogy miért térnek el egymástól gyökeresen az asszony öngyilkossági szándékával kapcsolatban 2008 februárja előtt és után tett kijelentései, például arról, hogy meg akarta-e ölni az autóban - gyerekülésben, bekötve - ülő gyermekét.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.