Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2013. Február 13. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Harmadszor kezdődik el a gyermeke megölésének megkísérlésével vádolt nő pere Győrben

Harmadszor kezdődik el a gyermeke megölésének megkísérlésével vádolt nő pere Győrben

Harmadszor kezdődik el pénteken annak a nőnek a büntetőpere a Győri Törvényszéken, aki a vád szerint öngyilkossági kísérlete során gyermekét is magával akarta rántani a halálba.

Az asszonyt kétszer már felmentették első fokon az ügyben, de ezeket a döntéseket később a táblabíróság hatályon kívül helyezte, és új eljárást rendelt el az ügyben.
Az első fokú eljárás során mindkétszer arra az álláspontra helyezkedett a bíróság, hogy ha a nő azzal a szándékkal is hajtott Győr közeléből a Bakonyba, hogy ott halálos balesetet idéz elő, kioltva maga és gyermeke életét, később letett erről a szándékáról, hazafelé tartva pedig egyszerű közlekedési balesetet szenvedett 2007-ben.
A Győri Ítélőtábla tavaly novemberi, második hatályon kívül helyező végzése szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság felmentő határozatában indoklási kötelezettségének részben nem tett eleget, ezért új eljárásra utasította azt.
A másodfokon eljáró bíróság annak vizsgálatát is hiányolta, hogy miért térnek el egymástól gyökeresen az asszony öngyilkossági szándékával kapcsolatban 2008 februárja előtt és után tett kijelentései, például arról, hogy meg akarta-e ölni az autóban - gyerekülésben, bekötve - ülő gyermekét.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.