Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 08. 06:00, péntek | Belföld

Hárman képviselik hazánkat a bulgáriai szépségversenyen 2018-ban

Hárman képviselik hazánkat a bulgáriai szépségversenyen 2018-ban

Ebben az évben is megrendezésre kerül a Miss&Mr Grand Sea Universe szépségverseny Bulgáriában, ahol a magyar lányok ismét megmérettetik magukat.

2016-ban Ács Beatrix képviselte hazánkat a világversenyen,ahol igaz, a Top3-ba nem került be,viszont a “legjobb testű lány” címet elnyerte.

Ugyanabban az évben, a fiatal Szick Petra - Pintér Tibor kisfiának Máténak managere, modell - is kiutazott a versenyre, ahol nem csak szépségkirálynővé választották, de a “legjobb topmodell” kategória díját tudhatta magáénak.


Tavaly, 2017-ben Dudik Szonja divattervező-modell vett részt a versenyen, amit meg is nyert, így bátran lehet azt mondani, hogy Magyarország már második éve nyeri meg a külföldi versenyt.

Idén a lányok 3 kategóriába indulnak: Gyermek, tini és felnőtt. Gyermek Kategóriában Rigó Izabella indul. Tini kategóriában Galgóczi Vivien, felnőttben pedig Dienes Flóra.
A national directoruk pedig a két évvel ezelőtti "Miss&Mr Grand Sea Universe" nyertes, Szick Petra lesz, aki szintén velük utazik a külföldi versenyre. “Nagyon izgatott vagyok a verseny miatt. Jó lesz újra kint lenni Bulgáriában. Hiányzik az ország és a barátok. Teljes mértékben bízok a versenyzőimben,a legmegfelelőbb lányokat választottam ki idén is. Remélem idén is elhozzuk az első díjat.”-mondta lapunknak a volt szépségkiràlynő.


De mit is kell tudnunk a versenyzőinkről?


Dienes Flóra: 22 éves. Jelenleg közgazdásznak tanul egy német egyetemen, valamint a saját vállalkozását építi. Emellett modellkedik, melyet több, mint hét évvel ezelőtt kezdett el. Azóta több tervező modellje volt, több bemutatót és fotózást magam mögött tudhat, nem csak hazai szinten. A versenyen tavaly is részt vett, ahol az ötödik helyen végzett. "Hatalmas öröm és élmény volt számomra. Rengeteg új barátom lett a világ minden pontjáról, valamint az önbizalmamnak is jót tett. Idén még jobb helyezést szeretnék elérni, mivel maximalista vagyok." - nyilatkozta Flóra.


Galgóczi Vivien: 18 eves. A salgotarjani Kéttannyelvű Bólyai János Gimnázium tanulója, ahol angol es német nyelbvet tanul. A nyelvtanuláson kívül hobbija még a modellkedés, illetve szereti magát megmérettetni szépségversenyeken, kiskora óra. Ebből adódóan jött, hogy mivel már felnőtt, kipróbálhatja magát egy nemzetközi versenyen is. A versenyeken való részvétel számára nem csak hobbi, hanem komoly felkészülés előzi meg, melyek a mindennapjaiban az érettségi mellett játszanak szerepet. "A versenyen való szereplés egyrészt önbizalmat ad a sok új ismerős mellett és a nyelvtudását is tudom kamatoztatni. Nem csak egy élménnyel leszek gazdagabb, úgy gondolom ez a verseny sok tapasztalatot is fog nyújtani.Mindent meg fogok tenni azért, hogy sikeresen helytálljak, nagyon várom már, hogy ezzel magamnak is bizonyitsak." - meséli a versenyző.


Rigó Izabella: "Ősszel kezdem a középiskolát, Iparművészeti Tagozatra, textilműves szakra fogok járni, ahol később divattervezést is fogok tanulni. Hobbim a lovaglás és az íjászat. Szeretnék új barátokat szerezni és más kultúrákat megismerni. Angolul és spanyolul beszélek, így a kommunikáció nem fog gondot okozni a versenyzőtársaimmal. A szépségverseny nagyon nagy újdonság számomra, hiszen ez lesz életem első ilyen megmérettetése. Nagyon izgatott vagyok és kicsit félek is. Igyekszem majd mindent megtenni, hogy a lehető legjobban szerepeljek." - mondta Izabella, lapunknak.

Hajrá csajok! Sok sikert!

Forrás: Szick Petra

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére