Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Május 14. 14:45, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hárman támadtak az idős férfira

Hárman támadtak az idős férfira

Őrizetbe vettek szerdán egy 18 éves nőt és egy 37 éves férfit a Szabolcs megyei Rakamazon, akik súlyosan bántalmaztak egy idős férfit. Csoportos rablás ügyében indult ellenük eljárás. Harmadik társukat még keresik – értesült a Havar

Csoportos rablás miatt vett őrizetbe a rendőrség egy 18 éves nőt és egy 37 éves férfit Rakamazon. Volt egy harmadik társuk is, egy 22 éves férfi, akivel közösen bántalmaztak egy 71 éves férfit saját házának tornácán, Szabolcson kedd éjjel. A nő kedd délelőtt ment először a férfi házához, hogy pénzt kérjen tőle kölcsön. Az idős férfi átadott neki egy összeget, amit a nő nem talált elegendőnek. Éjszaka már a társaival ment vissza a férfi házához. Amíg az idős férfi a bántalmazás miatt eszméletlenül feküdt, addig a három rabló bement a házba és elvették a pénzét. A 71 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A másik, 22 éves férfi ellen országos elfogatóparancsot adtak ki, a nőt és a 37 éves férfit azóta előzetes letartóztatásba helyezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.