Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2018. Április 30. 15:59, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Háromszor rabolt ki egy nyugdíjast

Háromszor rabolt ki egy nyugdíjast

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert Kevermesen háromszor kirabolt egy 62 éves férfit. A gyanúsítottat a Békés megyei rendőrök Budapesten fogták el.

Rablás és magánlaksértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egy férfi ellen. A kevermesi T. Ivánt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. február 20-án fogták el Budapesten, miután a nyomozók olyan információkhoz jutottak, hogy a fővárosban rejtőzködik. A 23 éves férfi a gyanú szerint háromszor rabolt ki egy 62 éves nyugdíjast Kevermesen. Először 2017 decemberében volt nála, berúgta a házának a bejárati ajtaját, kést szorított a férfi torkához és pénzt követelt tőle. Másodszor 2018 januárjában ment el hozzá és azzal fenyegette, hogy megöli, ha nem ad neki pénzt. A megfélemlített férfi mindkét alkalommal néhány ezer forintot adott a támadójának, de a történtekről nem szólt senkinek, a rendőrséget sem értesítette. Harmadjára 2018. február 3-án, este jelent meg nála T. Iván, de ekkor pénzt nem tudott elvinni, a hűtőből vett ki élelmiszert. A 62 éves férfi ezután ment be a rendőrségre és tett bejelentést mindhárom esetről.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő T. Ivánt rablás bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetésével gyanúsítja. Az ügyben elrendelt nyomozást a rendőrkapitányság 2018. április 26-án lezárta és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Battonyai Járási Ügyészségre.

Címkék: rabló

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 05:00, vasárnap | Belföld

Halálos balest történt Dunavarsányban és Nagykanizsánál is

Az idős motoros férfi és az autót vezető nő is a helyszínen meghalt.

2022. Augusztus 13. 17:07, szombat | Belföld

Hétfőn ünnepli Nagyboldogasszony napját a katolikus egyház

Hétfőn ünnepli a katolikus egyház Nagyboldogasszony napját, vagyis Szűz Mária halálát és mennybevételét.

2022. Augusztus 13. 15:09, szombat | Belföld

Még mindig vezető szabálytalanság a lejárt termék forgalmazása

A lejárt termékek forgalmazása a vezető szabálytalanság az idén is a kereskedelmi és vendéglátóhelyeken az élelmiszerlánc-biztonsági felügyelők tapasztalatai szerint - tájékoztat honlapján a Nébih.

2022. Augusztus 13. 14:07, szombat | Belföld

Kamera buktatta le a szabálytalan autósokat - Videó

Kijelölt gyalogátkelőhelyen a járművel a gyalogosnak elsőbbséget kell adni – nem győzi mindezt hangsúlyozni a rendőrség.