Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2013. Március 22. 13:06, péntek | Külföld
Forrás: MTI

Háromszor tört be szüleihez egy brit lány

Háromszor tört be szüleihez egy brit lány

Egy hónap alatt háromszor is betört szülei luxusvillájába egy 19 éves brit nő, jóllehet azok lakást vettek számára, és két gyermekének is gondját viselik.

A szülőszomorító lány, Jennice Lynch a bíróság megítélése szerint dacból követte el tetteit, ezért nem csukatta rács mögé, hanem elengedte felfüggesztett börtönbüntetéssel - a vádlott 45 éves anyja, Ruth Lynch és 46 esztendős apja, John nem kis bánatára.

A fiatal nő mindig akkor hatolt be szülei házába, amikor azok nem voltak otthon, a lopott értékek között volt gyémánttal ékesített karperec és aranyóra is.

A Lynch házaspárnak összesen öt lánya van, és a másik néggyel soha nem volt semmi baj. Jennice-t végső elkeseredésükben jelentették fel szülei, előtte pszichológusokkal próbálták észre téríteni, ám hiába.

A bíró mindenesetre megtiltotta a család fekete bárányának, hogy a következő egy évben 200 méternél közelebb merészkedjen szülei házához - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

( A fotó csak illusztráció )

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 18:51, csütörtök | Külföld

Az EU aggodalmát fejezte ki a kubai megmozdulások elfojtása, valamint a tüntetők és újságírók letartóztatása miatt

Az Európai Unió aggodalmát fejezi ki a kubai megmozdulások elfojtása, valamint a tüntetők és újságírók letartóztatása miatt.

2021. Július 27. 20:45, kedd | Külföld

Koronavírus - A francia nyaralóhelyeken ismét kötelező a kültéri maszkviselés

Egymás után állítják vissza a kültéri maszkviselés kötelezettségét a prefektúrák a francia nyaralóhelyeken a koronavírus delta variánsa miatt fokozatosan romló járványügyi helyzet miatt.

2021. Július 27. 15:40, kedd | Külföld

Koronavírus - Románia várhatóan szeptembertől teszi lehetővé a harmadik oltást

Románia várhatóan szeptembertől teszi lehetővé a harmadik oltást az egészségügyi dolgozóknak, a 65 évnél idősebbeknek, valamint a krónikus betegeknek

2021. Július 27. 14:41, kedd | Külföld

Lengyel alkotmánybíróság: nem alkotmányellenes a vasárnapi boltzár

A lengyel alkotmánybíróság szerint nem alkotmányellenes a 2018-tól fokozatosan bevezetett vasárnapi boltzárról szóló jogszabály.