Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2013. Március 22. 13:06, péntek | Külföld
Forrás: MTI

Háromszor tört be szüleihez egy brit lány

Háromszor tört be szüleihez egy brit lány

Egy hónap alatt háromszor is betört szülei luxusvillájába egy 19 éves brit nő, jóllehet azok lakást vettek számára, és két gyermekének is gondját viselik.

A szülőszomorító lány, Jennice Lynch a bíróság megítélése szerint dacból követte el tetteit, ezért nem csukatta rács mögé, hanem elengedte felfüggesztett börtönbüntetéssel - a vádlott 45 éves anyja, Ruth Lynch és 46 esztendős apja, John nem kis bánatára.

A fiatal nő mindig akkor hatolt be szülei házába, amikor azok nem voltak otthon, a lopott értékek között volt gyémánttal ékesített karperec és aranyóra is.

A Lynch házaspárnak összesen öt lánya van, és a másik néggyel soha nem volt semmi baj. Jennice-t végső elkeseredésükben jelentették fel szülei, előtte pszichológusokkal próbálták észre téríteni, ám hiába.

A bíró mindenesetre megtiltotta a család fekete bárányának, hogy a következő egy évben 200 méternél közelebb merészkedjen szülei házához - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

( A fotó csak illusztráció )

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 17:03, péntek | Külföld

Ezeréves viking kori hajót találtak a föld alatt

Újabb föld alá temetett viking hajót fedeztek fel georadar-technológiával Norvégiában. A szakértők szerint a hajó több mint ezer éves lehet.

2019. November 22. 13:02, péntek | Külföld

Befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítése

Átadták a forgalomnak csütörtökön Németországban a Mosel folyó felett 160 méteres magasságban átvezető hidat, ezzel befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítő vállalkozása.

2019. November 22. 07:33, péntek | Külföld

Jelentős orosz kémtevékenységre hívta fel a figyelmet a szerb elnök

A szerbiai hírszerzés jelentős és széles körű orosz kémtevékenységet leplezett le - közölte Aleksandar Vucic szerb elnök csütörtök esti rendkívüli sajtótájékoztatóján.

2019. November 22. 06:32, péntek | Külföld

Száz évnél idősebb palackozott borokat találtak Lengyelországban

Turisztikai érdekességgé válhat az a tizenöt, feltehetőleg a múlt század elejéről származó palackozott bor, amelyet a délkelet-lengyelországi Kozlówkában,