Városlista
2020. február 22, szombat - Gerzson

Hírek

2013. Március 22. 13:06, péntek | Külföld
Forrás: MTI

Háromszor tört be szüleihez egy brit lány

Háromszor tört be szüleihez egy brit lány

Egy hónap alatt háromszor is betört szülei luxusvillájába egy 19 éves brit nő, jóllehet azok lakást vettek számára, és két gyermekének is gondját viselik.

A szülőszomorító lány, Jennice Lynch a bíróság megítélése szerint dacból követte el tetteit, ezért nem csukatta rács mögé, hanem elengedte felfüggesztett börtönbüntetéssel - a vádlott 45 éves anyja, Ruth Lynch és 46 esztendős apja, John nem kis bánatára.

A fiatal nő mindig akkor hatolt be szülei házába, amikor azok nem voltak otthon, a lopott értékek között volt gyémánttal ékesített karperec és aranyóra is.

A Lynch házaspárnak összesen öt lánya van, és a másik néggyel soha nem volt semmi baj. Jennice-t végső elkeseredésükben jelentették fel szülei, előtte pszichológusokkal próbálták észre téríteni, ám hiába.

A bíró mindenesetre megtiltotta a család fekete bárányának, hogy a következő egy évben 200 méternél közelebb merészkedjen szülei házához - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

( A fotó csak illusztráció )

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 21. 13:10, péntek | Külföld

Az amerikai hírszerzés szerint Moszkva Trump újraválasztását támogatja

Moszkva Donald Trump amerikai elnök újraválasztását támogatja - írta a The New York Times című napilap az internetes oldalán helyi idő szerint csütörtök este,

2020. Február 21. 07:51, péntek | Külföld

30 milliárdos kárt tehet a légi közlekedésben a koronavírus

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint csaknem 30 milliárd dollár kárt okozhatnak a légi közlekedésben a koronavírus-járvány miatt bevezetett közlekedési korlátozások.

2020. Február 21. 06:55, péntek | Külföld

Továbbra is fertőzőek lehetnek azok a betegek, akik felépülek a koronavírusból

Újra emelkedett az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma Kínában, ugyanakkor a napi gyógyultak száma már meghaladja az új betegekét.

2020. Február 21. 06:53, péntek | Külföld

Ismét emelkedett a koronavírus napi új fertőzöttjeinek száma Kínában

Ismét emelkedett a koronavírussal összefüggésben a napi új fertőzöttek száma Kínában, de az egy napon belül jelentett gyógyultak száma továbbra is meghaladja az új betegekét.