Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Június 29. 11:12, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont

Harsányi Levente túl egy fantasztikus élmény cunamin

Harsányi Levente túl egy fantasztikus élmény cunamin

Duna TV, Petőfi Rádió, műsorvezetések sora, de ezzel együtt azért jut néhány nap pihenőre is ideje családjával Harsányi Leventének. A népszerű műsorvezető elmondta: újra kellett terveznie a nyaralási szokásait.

Egy fantasztikus élmény cunami - ezekkel a szavakkal távozott legutóbbi pihenéséről Felsőtárkányból a Duna Tv és a Petőfi Rádió népszerű műsorvezetője, aki ezúttal néhány pihentető napot töltött kis családjával.

„Már az érkezésünk sem volt mindennapi – idézi fel az emlékeket Levente – a szálloda szenegáli londinere, Boubou fogadott minket olyan szeretettel, mintha hazaérkeztünk volna. Sokat hallottam már a Bambara Hotelről, mindenki 10-sel értékelte, gondoltam hiszem, ha látom” – nevet a műsorvezető.



Az elfoglalt Harsányi Leventének kétgyerekes édesapaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait. 8 éves Nándi fiával korábban már a tengerparton is jártak kettesben, 2,5 éves Lilla Boglárkával közösen eddig viszont ritkán mozdultak ki.
„Nyáron általában a Balcsin pihenünk. Nekem a sport, munka, gyerekek és a relaxáció teszi ki a nyaramat. Most viszont nagyon megörültem, hogy néhány napot együtt tölthettünk a családdal a csodás erdei környezetben, a Bükk kapujában, ahol igazán lehetett pezsegni. – meséli Levente – nagyon klassz volt, hogy már érkezéskor kaptunk egy térképet, a rejtélyparkhoz. Nándi fiamat néha alig tudtam követni, úgy cikázott a szállodában és láttam az arcán az örömet. Kislányom félénken fogadta Bizsut, a hotel kabalaállatát, de később vele és élő társaival is, a kis szurikátákkal hamar megbarátkozott, sőt még meg is etettük őket.”

Lilla Boglárka, - apukája szeme fénye - 200 év után, első hölgyként érkezett a Harsányi családba, így érthető a rajongás. A kislány szinte ujjai köré csavarja az édesapját, aki egyik szemét folyamatosan rajta tartja.



„Áginak és nekem mindig fontos, hogy olyan helyre menjünk pihenni, ahol a gyerekek is jól érzik magukat. A Bambara Hotel igazi családi paradicsom. A dzsungel játszóház rossz időben, verőfényes napsütésben pedig a beach köti le a legkisebbeket. Itt mindenki megtalálja azt, amire vágyik. Afrika szépsége és Európa kényelme magával ragad és elvarázsol. Amíg a gyerekek a gyerekmedencében játszottak, addig én halpedikűrrel tudtam magam kényeztetni, majd cseréltünk a párommal, ő masszázsra ment és szaunázni, én viszont gyerekeimmel a nyakamban nekivágtam a barlangfürdő felfedezésének.”

A Harsányi család csak azt bánja, hogy hamar elszállt ez a pár nap, és mindenkinek vissza kellett térnie a munkájához. A szülők viszont már aznap megígérték a gyerekeknek, hogy visszatérnek majd a magyar Afrikába.

Címkék: Harsányi Levente

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.