Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Március 13. 16:14, péntek | Belföld

Hat új makettel bővült a szarvasi Mini Magyarország makettpark

Hat új makettel bővült a szarvasi Mini Magyarország makettpark

A szarvasi Mini Magyarország makettpark hazai épületek makettjeivel bővíti a látnivalókat.

2020. március 20-tól a Zemplén és a Hortobágy szerelmesei is láthatnak egy-egy csodát a környékről. Hat új makett kapott helyet a parkban: a Füzéri vár, a sárospataki Rákóczi vár, a vizsolyi református templom, a tiszadobi Andrássy-kastély és a látogatók kívánságára a hortobágyi Kilenclyukú híd és Nagycsárda. A Magyarország leghosszabb szabadtéri vasútmodell pályáján száguldó vonatok száma is bővül.

Az idei év még tartogat néhány meglepetést, hisz nyárra újabb makettekkel és izgalmas animációkkal készülnek. Az újdonságok mellett folyamatosan zajlik a meglévő makettek hangzóvá, mozgóvá alakítása, de az év minden napján látogatható Mini Magyarország makettpark környezete is folyamatosan szépül.

Ebben az évben sem maradhatnak el a nagysikerű, sok látogatót vonzó programok úgy, mint a Mini Magyarország születésnapja április 4-én, a Múzeumok Éjszakája június 27-én és a Mini Mozdonyok Nagy Napja július 12-én.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről