Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2012. Május 28. 07:11, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Hatalmas banzájra készül Klapka György

Hatalmas banzájra készül Klapka György

Klapka György túl van már a gyász időszakán és biztos benne, hogy Mary Zsuzsinak nem lenne ellenére, ha negyedszer is megnősülne.

A sikeres üzletembernek eddig három asszonyát kellett eltemettetnie. Így nem meglepő, hogy élettársa nem adja be egykönnyen a derekát.

- Az első feleségem, Rózsi az alkohol miatt halt meg, a következő szerelmem a fiunk születésekor vesztette életét, Zsuzsi pedig öngyilkos lett. Mari azt mondja, nem akar a negyedik lenni - mondta az Új Ásznak Klapka György, akinek gyermekei nem tiltakoznak a menyegző miatt.

- Azért is szeretnék mihamarabb frigyre lépni Marival, hogy mindenképpen részesülhessen a családi vagyonból. Egy biztos. hatalmas banzáj lesz, rengeteg rokonnal és baráttal, hiszen az ilyesmit nem lehet csak úgy félvállról venni.

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon