Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 17. 13:26, szerda | Bulvár

Hatalmas meglepetéssel készül Ákos, nem a zenéléssel folytatja

Hatalmas meglepetéssel készül Ákos, nem a zenéléssel folytatja

Ákos több olyan projektet tervez a 2020-as évre, amilyet korábban még soha nem próbált - erről a TV2-nek beszélt.

Igazi meglepetéssel készül a Kossuth-díjas Ákos a 2020-as évre. Annyit már lehet tudni, hogy az idei, szokásos évzáró, arénás fellépés után jövőre egy kisebb koncertszünetre készül. Az is biztos, hogy nem zenei jellegű projekteket indít, ráadásul csupa olyan területen, amikkel korábban még nem próbálkozott.

Ákos a TV2 Mokkában azt mondta, „a jövő évre nem zenei terveim vannak elsősorban, vagy legalábbis nem ilyen színpadi ügyek, amilyeneket most lát a közönség. [...]
A 2020-as év az egy nagyobb koncertszünet lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogok megmutatkozni, vagy nem fogok tevékenykedni. Erről időben hírt is fogok adni. De a helyzet az, hogy jövőre egy nagyon izgalmas év lesz, és egy csomó olyan dolgot fogok csinálni, amit korábban még nem."

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Címkék: Ákos, koncert, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.