Városlista
2021. február 26, péntek - Edina

Hírek

2019. December 23. 07:18, hétfő | Bulvár

Hatalmas taktikai hiba és sérülés a TV2 vetélkedőjének döntőjében

Hatalmas taktikai hiba és sérülés a TV2 vetélkedőjének döntőjében

Lezárult a négyrészes gameshow, sok nagyszerű sportteljesítménnyel, remek pillanattal. A legvégén a várnál sokkal hamarabb nyertek a sárgák.

December 22-én, négy hét után lezárult a Catch! a TV2-n, nagy küzdelem után a sárga és a narancs csapat jutott be a fináléba, azaz Linczényi Márk és Bódi Sylvi, illetve embereik csaptak össze. Ezúttal is volt sérülés, egy játékos már csak bicegni tudott, helyette új érkezett.

A végén, szokás szerint, jött A Kör nevű játék, ahol nagy részben a kitartás, erőnlét, a fizikum döntött, de valamennyire szerepet kapott benne a taktika is, hiszen nem mindegy, mikor indul egy atléta, hány kört fut az első vagy a második versenyző.

Mindenki őrült hajszát várt, hosszú futóversenyt a végén, de a narancs csapat elrontotta: épp Bódi Sylvi volt, aki lassúnak bizonyult, a sárgák egyik versenyzője, Dávid, könnyen utolérte. Többen nem is kerültek pályára, a vártnál sokkal hamarabb lett vége. „Eltaktikázták a döntőt! Vigasztalanul ülnek a terem másik sarkában!" – kiabálta Ördög Nóra, de a végén persze a csapatok összeölelkeztek: a sárgák vidáman, nagy boldogságban, a szörfös modell csapata pedig kissé rezignáltan.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött

2021. Február 24. 10:00, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Chili con carne - VIDEÓ

Itt ma még a bab is hús? :) Robi egy Chilis babot készít nekünk! :)

2021. Február 24. 08:46, szerda | Bulvár

Julia Roberts és Sean Penn is szerepel a Watergate-botrányról készülő sorozatban

Julia Roberts és Sean Penn is szerepel a Watergate-botrányról készülő új tévésorozatban - számolt be róla a deadline.com hollywoodi hírportál.