Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2019. December 23. 07:18, hétfő | Bulvár

Hatalmas taktikai hiba és sérülés a TV2 vetélkedőjének döntőjében

Hatalmas taktikai hiba és sérülés a TV2 vetélkedőjének döntőjében

Lezárult a négyrészes gameshow, sok nagyszerű sportteljesítménnyel, remek pillanattal. A legvégén a várnál sokkal hamarabb nyertek a sárgák.

December 22-én, négy hét után lezárult a Catch! a TV2-n, nagy küzdelem után a sárga és a narancs csapat jutott be a fináléba, azaz Linczényi Márk és Bódi Sylvi, illetve embereik csaptak össze. Ezúttal is volt sérülés, egy játékos már csak bicegni tudott, helyette új érkezett.

A végén, szokás szerint, jött A Kör nevű játék, ahol nagy részben a kitartás, erőnlét, a fizikum döntött, de valamennyire szerepet kapott benne a taktika is, hiszen nem mindegy, mikor indul egy atléta, hány kört fut az első vagy a második versenyző.

Mindenki őrült hajszát várt, hosszú futóversenyt a végén, de a narancs csapat elrontotta: épp Bódi Sylvi volt, aki lassúnak bizonyult, a sárgák egyik versenyzője, Dávid, könnyen utolérte. Többen nem is kerültek pályára, a vártnál sokkal hamarabb lett vége. „Eltaktikázták a döntőt! Vigasztalanul ülnek a terem másik sarkában!" – kiabálta Ördög Nóra, de a végén persze a csapatok összeölelkeztek: a sárgák vidáman, nagy boldogságban, a szörfös modell csapata pedig kissé rezignáltan.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 14:01, kedd | Bulvár

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas Mel Gibson is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.