Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Június 12. 17:03, szerda | Belföld

Hatalmas tűz Komáromban, ötven lánglovas küzd a lángokkal

Hatalmas tűz Komáromban, ötven lánglovas küzd a lángokkal

Jelenleg tizenkét autóval, közel ötven tűzoltó dolgozik annak a tűznek az oltásán, amely egy komáromi hulladékhasznosító telepen ütött ki szerda délután, a Marek József utcában.

Nagy mennyiségű papír kapott lángra egy komáromi hulladékhasznosító telep épülete körül, az épületen belül pedig tíz tonna tűzifa és gépek is égnek.

Az esethez a tatabányai, a komáromi, a kisbéri, és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók, az ácsi önkormányzati és a komáromi önkéntes tűzoltók vonultak.

Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az egységek folyamatosan oltják a lángokat és dolgoznak a még nem égő anyagok eltávolításán.
Az oltást nehezíti az erős szél is - közölte a katasztrófavédelem.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció- faktor.hu

Címkék: Komárom, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 05:02, kedd | Belföld

Börtönbüntetést szabtak ki az egervári várkastély felújításakor elkövetett csalások miatt

Nem jogerősen két vádlottat többéves, letöltendő börtönbüntetésre, a harmadikat pénzbüntetésre ítélte a Zalaegerszegi Járásbíróság az egervári várkastély felújításakor elkövetett csalások miatt

2019. Június 18. 05:00, kedd | Belföld

Melegrekord és csapadékrekord is megdőlt vasárnap

A napi melegrekord és a csapadékrekord is megdőlt vasárnap - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a honlapján.

2019. Június 17. 17:58, hétfő | Belföld

Megszökött egy rab az egyik fővárosi kórházból

Megszökött egy rab az egyik fővárosi kórházból hétfőn - írta honlapján a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP). A rendőrség közzétette honlapján a keresett nő nevét és fényképét.

2019. Június 17. 17:26, hétfő | Belföld

Több ezer hektár legelőt adnak bérbe a Hortobágyon lőszermentesítés után

Az egykori bombázólőtér tájrehabilitációjának köszönhetően a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság (HNPI) területén csaknem 4000 hektár legelőterület bérbe adása vált lehetővé a helyben lakó, állattartással foglalkozó gazdák sz