Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Augusztus 16. 14:25, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Hatalmas vihar söpört végig – 16 ezer fogyasztónál nincs áram

Hatalmas vihar söpört végig – 16 ezer fogyasztónál nincs áram

Hétfőn még a hajnali órákban is dolgoztak a tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településén, ahol vasárnap hatalmas vihar söpört végig. Az erős szél fákat döntött az utakra és villanyvezetékekre, háztetőket rongált meg. A

 
Hirtelen támadt, hatalmas vihar söpört végig vasárnap este Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén. Fák dőltek az utakra, villanyvezetékekre, házak tetőszerkezete, tűzfalak rongálódtak meg, pincéket árasztott el a lezúduló víz. Rövid időn belül száz bejelentés érkezett Nyíregyházán a 105-ös hívószámra, amely azonban egy időre el is némult, mert villám csapott egy trafóba.
 
 
A katasztrófavédelem megyei ügyeletén a Független Hírügynökség hétfőn megtudta: a tűzoltók még hajnalban is dolgoztak a károk elhárításán. Rengeteg helyen szakadt le villanyvezeték a rádőlt fák miatt, ezért 16 ezer fogyasztónál, főként észak-szabolcsi településeken, Kisvárdán, Ibrányban, Nagyhalászban jelenleg sincs áram. A katasztrófavédelemtől úgy tudjuk, a délelőtti órákra várhatón sikerül kijavítania a szolgáltatónak a hibákat. Nyíregyházán már van áram.

 
(FH)
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton