Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Augusztus 31. 13:03, szombat | Belföld
Forrás: mti

Határidőre megérkeztek az iskolákba a tankönyvek

Határidőre megérkeztek az iskolákba a tankönyvek

Minden iskolába időben megérkeztek a tankönyvek - közölte szombaton a Magyar Posta az MTI-vel.

Közlésük szerint a Magyar Posta és a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. összesen 13 millió tankönyvet szállított ki 4091 iskolába. Az iskolák a megjelölt időben vehették át a raklapokra csomagolt könyveket, így mindegyik intézmény felkészülten fogadhatja a tanítási év első napján a diákokat.

Panulin Ildikó, a Magyar Posta szóvivője a közlemény szerint azt mondta, a szállítást a tervek szerinti 20 munkanap alatt, a megadott határidőre befejezték, a postások naponta átlagosan közel 200 iskolába mentek el, ahol tételesen, hiánytalanul átadták a könyveket.

Tőczik Zsolt, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) ügyvezető igazgatója azt mondta, a megrendelt tankönyvek száma 570 ezerrel haladta meg az egy évvel korábbit, de a Magyar Postával több éve fennálló együttműködésüknek köszönhetően nem okozott problémát a kiszállítás.

Címkék: iskola, posta, tankönyv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.