Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Július 19. 07:25, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Határozott fellépést ígér az új APEH-elnök

Határozott fellépést ígér az új APEH-elnök

Az adócsalók ellen határozott fellépést és komoly szervezeti átalakításokat ígér a mindennapos anyagi gondokkal küzdő APEH-nél az új elnök. Vida Ildikó a Magyar Nemzetnek hangsúlyozta: 2007-ben a Gyurcsány kormány a megyei igazgatósá

Az új elnök ezért októberig visszaállítja a megyei APEH-igazgatóságokat, valamint újjáalakítja a Pest megyei és a három budapesti egységet is. Vida Ildikó elsődleges célnak nevezte a hatékonyság növelését, az ügyek gyorsabb intézését.



Az elnök, aki kormánybiztosként az adóhatóság és a vám- és pénzügyőrség összevonásáért is felelős, határozott fellépést ígér a közteherviseléssel összefüggő bűncselekmények elkövetői ellen. Abban bízik, hogy a januártól felálló Nemzeti Ellenőrzési Hivatal az adócsalók gyors felderítésével javítja majd az adófizetési morált.



hírTV, Magyar Nemzet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő