Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2010. November 26. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Hatásos recept a felfrissüléshez! Magnólia Spa a megújulás szigete

Hatásos recept a felfrissüléshez! Magnólia Spa a megújulás szigete

Az idei évben nyitott meg Győrben egyedülálló környezetben a Magnólia Spa, amely a természetbe kalauzolja vissza a feltöltődni vágyó vendégeket, a nap bármely szakában, akár késő este is.
Gyógy- és termálvízben, gazdag hazánkban e

Hotel Kálvária**** - Magnolia Spa Nyereményjáték

A Magnólia Spa az egészség megőrzése mellett a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtéséhez is lehetősséget biztosít. A finn szauna, infra szauna, gőzfürdő és jacuzzi a víz gyógyító erejét adja, az ásványok, teák és a PÍ víz pedig hatékonyan járul hozzá az egészséges közérzet kialakulásához. Az új wellness részleg a természet és a harmónia mellett tette le a voksát. Ennek megfelelően alakították ki a teret, ehhez választották szakemberek az ásványokat, találták ki a színeket és a növényeket. Mindez a harmónia és szépség kiegészülve a víz gyógyító erejével megteremti azt a nyugalmat, ahol a vendégek zavartalanul pihenhetnek és kikapcsolódhatnak.

A Magnólia Spa tökéletes ellazulást, feltöltődést kínál, de az egészség megőrzését, visszaállítását, és a regenerálódást is fontosnak tartja. Vízzel, gőzzel, ásványokkal segít az egészség megtartásában, vagy az egészség visszaállításában. Vegyük hasznát, és tapasztaljuk meg a természet erejét. Minden természetes gyógymódnál így a víz, gőz, gyógyteák, ásványok alkalmazásánál is fontos, hogy figyeljünk oda, hogy mi esik jól fáradt, kimerült testünknek, szervezetünknek. Próbáljunk meg kiszakadni a napi monotóniából. Törődjünk magunkkal és meghálálja a testünk, sőt a környezetében élők is hálásak lesznek!
Szakemberek tanácsa szerint, a különböző nem orvos által kínált kapszulák és egyéb készítmények helyett 1 óra pihenés nyugodt, békés környezetben – mint a Magnólia Spa – lényegesen hatékonyabb eszköz a betegségek megelőzésére.
Orvosilag javasolt kúraszerűen hetente 1-2 alkalommal időt szakítani a Magnólia Spa által nyújtott természetes regenerálódásra. Alkalmi használata rövid segítséget nyújt, de kúraszerűen, azaz folyamatosan 3 hónapon keresztül alkalmazva már tartós, hosszabb távú hatást érhetünk el.

A természet csendjét idéző Magnólia Spa, a kényeztetésre és felfrissülésre vágyók paradicsoma, meghitt családias hangulatával, mindenki számára. Nem kell idegesen, feszülten elutazni egy wellness hétvégére, mert a Magnólia Spa -ban stressz mentesen regenerálódhat. Nincs zsúfoltság, tömeg, és amit kínál egészsége érdekében vendégeik számára azok nemcsak a természeti kincsek, hanem a hosszú nyitva tartás, valamint a különleges koktélok és teák széles választéka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.