Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Január 29. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Hátrányos helyzetű gyereknek segített Majka és Caramel

Hátrányos helyzetű gyereknek segített Majka és Caramel

Tavaly év végén celebekkel futott A 40 milliós játszma, melynek nagy nyertesei Caramel és Majka voltak. A két híresség fejenként hat millió forintot zsebelhetett be, ezt az összeget pedig a napokban átadták az általuk választott alapítvá

Mindketten úgy döntöttek, hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak, Caramel egy budapesti, Majka pedig egy debreceni alapítványt. A felajánlást természetesen személyesen vitték el. "Mindig öröm részt venni olyan kezdeményezésben, amelynek közösségépítő ereje van, pláne, ha hátrányos helyzetű vagy beteg gyerekeknek segíthetünk" - magyarázta az Ezek megőrültek műsorvezetője. Caramel hat milliója a Waldapfel Oktatási és Nevelési Alapítványhoz, Majkáé pedig a debreceni Oázis Alapítványhoz került.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.