Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2013. Február 12. 17:46, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Már nincs forgalomkorlátozás Magyarország határszakaszain

Havazás - Már nincs forgalomkorlátozás Magyarország határszakaszain

Már semmilyen korlátozás nincs érvényben Magyarország határszakaszain, de az átkelőkhöz vezető utakon torlódásokra lehet számítani - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője kedd délután az MT

Hajdu Márton tájékoztatása szerint a szlovén hatóságok feloldották a teherforgalomra vonatkozó, a havazás miatt korábban elrendelt korlátozásokat a szlovén-magyar határszakaszokon, ezt követően a magyar hatóságok is feloldották a további torlódások elkerülése érdekében bevezetett korlátozásokat az osztrák, a szlovák, az ukrán és a román határszakaszokon.

A várakozó kamionosok rendőri irányítás mellett folyamatosan indulnak útnak a Zala, Vas, Somogy és Győr-Moson-Sopron megye területén kijelölt pihenőhelyekről, de a pihenőhelyek kiürítése és a forgalom normalizálódása akár több órát is igénybe vehet - tette hozzá.

A katasztrófavédelem arra hívta fel a figyelmet, hogy a feltorlódott teherforgalom és a havas, nedves útszakaszok miatt lassabb közlekedésre és hosszabb menetidőkre lehet számítani az érintett megyékben, ezért a járművezetők fokozott figyelemmel induljanak útnak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 17:01, szerda | Belföld

Bomba a Puskás Arénánál

Egy 10 centiméter átmérőjű, cseh repeszromboló gránátra bukkantak Budapesten, a Puskás Aréna építkezési területén.

2020. Február 19. 16:10, szerda | Belföld

Egészségre káros terméket hívott vissza az egyik áruházlánc

Visszavont a forgalomból egy kakaókészítményt a Tesco, mivel abban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) határérték felett mért egészségre káros anyagokat.

2020. Február 19. 15:00, szerda | Belföld

Több mint 1300 teherautót és autóbuszt vizsgáltak, sok szegett szabályt

Több mint 1300 teherautót és autóbuszt vizsgált meg a közlekedési hatóság múlt heti akciójában - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára az MTI-vel.

2020. Február 19. 14:03, szerda | Belföld

Ájulásig fojtogatta, majd megverte és megalázta élettársát egy férfi

Ájulásig fojtogatta, bántalmazta és megalázta volt élettársát egy férfi, akit a rendőrség emiatt aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével gyanúsít, az ügyészség pedig indítványozta letartóztatását