Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2010. Január 09. 14:35, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hazahozzák a cégét kirabló biztonsági őrt

Hazahozzák a cégét kirabló biztonsági őrt

A Független Hírügynökség értesülései szerint egy héten belül hazahozzák Thaiföldről azt a biztonsági őrt, aki a gyanú szerint több mint négyszázmillió forintot lopott el munkaadójától, egy pénzszállító cégtől Miskolcon, tavaly

A férfi ügyvédje, Lichy József pénteken elmondta, a férfi jelenleg úgynevezett emigrációs őrizetben van Napokon belül hazahozzák, mert lezárult a kiadatási eljárás. Bár a két ország között nincs kiadatási egyezmény, a thaiföldi törvények lehetőséget adnak arra, hogy mégis kiadják.

A férfit még decemberben fogták el a thaiföldi hatóságok, állítólag azért, mert valami gond adódott a vízumával és az útlevelével.

A férfi korábban a Nemzetvédelmi Egyetemre is járt, bár az őszi szemeszterre nem iratkozott be. Szeptemberben a pénzt Miskolcról Budapestre szállították. A lopást Budapesten vették észre, a bankókötegek helyett állítólag téglákat találtak.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 18:53, szerda | Kék hírek

Viccből tett betontalpat a sínekre egy fiatal

Somogyszentpál felé közlekedő személyvonaton tartózkodók testi épségét sodorta veszélybe a felelőtlen magatartás.

2020. Március 31. 07:59, kedd | Kék hírek

Betört és randalírozott egy férfi a debreceni Nagytemplomban

Betört egy férfi hétfő este a debreceni Református Nagytemplomba - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

2020. Március 30. 10:45, hétfő | Kék hírek

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Március 30. 07:34, hétfő | Kék hírek

Kétszer is döfött egy betörő Ócsán

A helyszín közelében elfogták a támadót a rendőrök a polgárőrök közreműködésével. A férfit emberölés kísérlete miatt vették őrizetben.