Városlista
2019. június 27, csütörtök - László

Hírek

2010. Január 09. 14:35, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hazahozzák a cégét kirabló biztonsági őrt

Hazahozzák a cégét kirabló biztonsági őrt

A Független Hírügynökség értesülései szerint egy héten belül hazahozzák Thaiföldről azt a biztonsági őrt, aki a gyanú szerint több mint négyszázmillió forintot lopott el munkaadójától, egy pénzszállító cégtől Miskolcon, tavaly

A férfi ügyvédje, Lichy József pénteken elmondta, a férfi jelenleg úgynevezett emigrációs őrizetben van Napokon belül hazahozzák, mert lezárult a kiadatási eljárás. Bár a két ország között nincs kiadatási egyezmény, a thaiföldi törvények lehetőséget adnak arra, hogy mégis kiadják.

A férfit még decemberben fogták el a thaiföldi hatóságok, állítólag azért, mert valami gond adódott a vízumával és az útlevelével.

A férfi korábban a Nemzetvédelmi Egyetemre is járt, bár az őszi szemeszterre nem iratkozott be. Szeptemberben a pénzt Miskolcról Budapestre szállították. A lopást Budapesten vették észre, a bankókötegek helyett állítólag téglákat találtak.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 26. 08:48, szerda | Kék hírek

Többször is robbantással fenyegetőzött egy 63 éves férfi

Bosszúból hívta fel a 112 segélyhívó számát és két épület felrobbantásával is fenyegetőzött az a 63 éves férfi, akit az újpesti rendőrök egy hegyvidéki lakásban fogtak el a minap.

2019. Június 25. 16:03, kedd | Kék hírek

Családjával segített elő prostitúciót egy paksi nő

Prostitúció elősegítése miatt kihallgatott a rendőrség négy embert, akik prostituáltaknak adtak bérbe egy paksi házat – írta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a honlapján.

2019. Június 24. 06:14, hétfő | Kék hírek

Több jármű ütközött az M5-ös autópályán

Négy személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Felsőpakonynál, torlódásra kell számítani – írta a rendőrség vasárnap este a honlapján.

2019. Június 23. 17:43, vasárnap | Kék hírek

Megszurkálta gyerekkori barátnőjét

A budapesti rendőrök fél órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.