Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2010. Április 21. 14:31, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

Hazánkba látogat a dalai láma

Hazánkba látogat a dalai láma

Magyarországra látogat a dalai láma szeptemberben. Izing Róbert, a látogatást szervező bizottság referense azt mondta: a vallási vezető – akárcsak a világ más országaiban – nálunk is tanítást tart majd, amelyen több ezer ember vehet

Izing Róbert elmondta: a XIV. dalai láma folyamatosan utazik és tanít a világ különböző pontjain, legutóbb például Svájcban és az Amerikai Egyesült Államokban járt. A buddhista vezető 9-10 ezres stadionokban tart előadást, ez a magyarországi programjában is szerepel.


A dalai láma szeptember 18-án, szombaton az egyetemes értékekről ad elő, másnap pedig egy úgynevezett „public talk" lesz, ahol a közönség kérdéseire válaszol majd. A szervezőbizottság jövő pénteken sajtótájékoztatón számol be a látogatás részleteiről.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 19:08, hétfő | Belföld

Magyar részvétellel épül a világ legnagyobb kapacitású szuperszámítógépeinek egyike

Magyarország is részt vesz abban az olasz vezetésű konzorciumban, amely Bolognában hozza létre a világ egyik legnagyobb kapacitású szuperszámítógépét 2020 közepéig

2019. Július 22. 18:07, hétfő | Belföld

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol 6 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásból.

2019. Július 22. 18:05, hétfő | Belföld

Extrém Enduro Kupa és Freestyle Show a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

A meseszép amerikai autók mellett vadonatúj programmal készül a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban.

2019. Július 22. 17:47, hétfő | Belföld

Bevásárlókocsival dobálózott egy férfi Veszprém belvárosában

Egy 25 éves férfi bevásárlókocsival dobálózott Veszprém belvárosában. A rendőrség garázdaság miatt indított ellene eljárást.