Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2016. Szeptember 06. 12:33, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

„Házhoz megyünk”- a rendőrség vagyonvédelmi országos megelőző programja

„Házhoz megyünk”- a rendőrség vagyonvédelmi országos megelőző programja

Tovább folytatódik Győrben és Mosonmagyaróváron is a rendőrség vagyonvédelmi országos megelőző programja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. december 31-ig tovább folytatja az elmúlt év őszén elindított országos vagyonvédelmi programot. A helyszínek változatlanok: Győrben a Pláza és az Árkád bevásárlóközpontok adnak helyet a rendezvénynek, míg Mosonmagyaróváron a Tesco bevásárlóközpontban látogathatják meg az érdeklődők a rendőrség által felállított standokat. A program során bűnmegelőzési szakemberek adnak tájékoztatást hazánk vagyonbiztonságának növelése érdekében. A hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával lehetőség nyílik a lakosság részére a veszélyhelyzetek elkerülésére, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalára, ezzel növelve az állampolgárok önvédelmi képességét.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.