Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Február 19. 13:43, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Házhoz Megyünk- vetélkedő Győrben

Házhoz Megyünk- vetélkedő Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi vetélkedőt hirdet.

2015. őszén két helyszínen - Győrben és Mosonmagyaróváron is - elindult a rendőrség „Házhoz megyünk!” című országos megelőző vagyonvédelmi programja. A program elsődleges célja hazánk vagyonbiztonságának növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány indítása, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülése, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában, továbbá növelni hivatott az állampolgárok önvédelmi képességét.
Fenti program keretében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya vagyonvédelmi vetélkedőt hirdet. A verseny 2016. áprilisában kerül megrendezésre, pontos időpontja a későbbiekben a csapatok igényeinek megfelelően lesz meghatározva. A nevezés díjtalan, valamennyi résztvevő csapat tárgyjutalomban részesül, valamint az első 3 helyezett értékes nyereményekre is számíthat. A területi verseny győztese országos szinten mérheti össze tudását a többi megye győztes csapatával.

A vetélkedőre történő felkészüléshez szükséges oktatási segédleteket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a nevezők rendelkezésére bocsátja és igény szerint személyes konzultációt is biztosít az eredményes szereplés érdekében.

A vagyonvédelmi vetélkedőre 3 fős csapatok (1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő felső tagozatos általános iskolás gyermek) jelentkezését várjuk.

Jelentkezési határidő: 2016. március 10.

Érdeklődni, jelentkezni a kovacssan@gyor.police.hu e-mail címen és a 06/96/520-020-as telefonszámon lehet.

A jelentkezőknek a police.hu honlapján található jelentkezési lapot kitöltve a kovacssan@gyor.police.hu címre kell eljuttatni, elektronikus formában.

a jelentkezési lap az alábbi linkről tölthető le:

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/bunmegelozes/aktualis/hazhoz-megyunk-vetelkedo-gyorben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.