Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Június 12. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Házi pornót készített a csontsovány énekesnő

Házi pornót készített a csontsovány énekesnő

LeAnn Rimes is csatlakozik azon hírességek körébe, akikről így, vagy úgy megjelent egy privát felhasználásra készült erotikus felvétel.

Nincs sok nyugodt és kellemes perce LeAnn Rimesnak mióta hazatért Eddie Cibriannel nászútjáról. Először a Twitter közössége támadt rá a nyaralásukon készült fotói miatt, mivel betegesen sovány rajtuk az énekesnő. Most pedig az a hír járja, hogy a megjelenés küszöbén van egy házi pornó, amiben LeAnn és volt férje, Dean Sheremet szerepel. Azt nem tudni, hogy ki és miként jutott a szalaghoz. De igazából Rimes ex-urának minden oka megvan, hogy bosszúból közszemlére tegye egykori örömteli pillanataikat. LeAnn ugyanis hónapokig csalta Eddie-vel, majd el is hagyta miatta.

A country csillag azonban kategorikusan tagadja, hogy létezne róla bármilyen erotikus felvétel, mert az nem az ő stílusa. De ez a kijelentés nem az ő száját hagyta el először a celebtörténelemben, és aztán mégis többtucatnyi sztárpornót láthatott az arra vevő nagyérdemű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.