Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Március 25. 07:29, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Helikopterekkel a kettős gyilkos nyomában?

Helikopterekkel a kettős gyilkos nyomában?

Rendőrségi helikopterről fésülik át Fót környékét, keresve a szerda délutáni kettős emberölés gyanúsítottját, illetve autóját.

A rendőrségi helikopterről vizsgálják át a Pest megyei város határát, a közeli erdős területeket, remélve, hogy rábukkannak a feltételezett gyilkosra, vagy autójára.

A nyomozók a szerdai kettős gyilkosság után számos tanút hallgattak már meg, s megpróbálják feltérképezni a gyanúsított mozgását.

A fóti házban élő 39 éves nőt, és éppen ott tartózkodó 76 éves édesanyját a gyanús szerint a nő volt élettársa, a 34 éves budapesti Pelády Tibor Ferenc gyilkolta meg brutálisan. A házban volt még a nő három hónapos kislánya is, akit kisebb mértékű kiszáradással szállítottak egy fővárosi kórházba a mentők.

A nyomozás eddigi adatai szerint a fiatalember szerdán váratlanul felkereste lakásán volt élettársát, de azt nem tudni mi vezethetett a kegyetlen kettős gyilkossághoz. A férfi maga értesítette egy levélben a rendőrséget, hogy egy fóti családi házban hagyott egy csecsemőt.

A gyanúsított egy szürke Nissan Qashqai-jal közlekedik. A rendőrség több emberen elkövetett emberölés miatt indított nyomozást az ügyben. A helikopteres keresés tényét a rendőrség nem kívánta megerősíteni, de nem is cáfolták a hírügynökség információját. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.