Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Június 25. 14:41, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Henryéknek menekülni kellett a reptérről

Henryéknek menekülni kellett a reptérről

Semmilyen anyagi juttatást nem kaphatnak a francia válogatott tagjai. Ezt Sarkozy elnök jelentette be, még a csapat gépének hazaérkezése előtt. Henryék csúfos kiesése a világbajnokságról Franciaországban nemzeti ügy lett.

A sportot felügyelő miniszter szerint még a labdarúgó-szövetség elnökének is le kellene mondania a kudarc miatt. A játékosokat egyébként a repülőtéren hiába várták a fotósok és a tévések, mert a rengeteg dühös szurkoló miatt végül egyből buszokra ültették a labdarúgókat, hogy ne találkozhassanak senkivel.



(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.