Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2015. Május 26. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: gyor.hu

Hétfőn este megnyitották az alsó rakpartot

Hétfőn este megnyitották az alsó rakpartot

Máthé Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ár elvonulása után, 2015. május 25-én, hétfőn este kilenc órától megkezdik a híd és az út megnyitását, a forgalom teljes egészében körülbelül este tíz órára térhet vissza a megszokott mederbe.
Parkoló megnyitása
A Rába folyó szintjének apadása miatt a Győr-Szol Zrt. 2015. május 25-án, hétfőn 20 órától ismét megnyitja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót.

Korábban:
Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője lapunknak elmondta, 2015. május 24-én, vasárnap este kilenckor zárják a rakparti utat, mert az árhullám várhatóan az éjszaka folyamán önti el a terület mélyebben fekvő részeit.

A Kossuth híd gyalogosok és kerékpárosok számára továbbra is használható. Hozzátette, az erre közlekedő buszok a Kossuth híd helyett a Széchenyi hidat használják majd.Felhívja a figyelmet arra, hogy aki a Kossuth híd lábánál hagyta autóját, álljon el onnan, mert holnap már vízben állhat a járműve. A tavaly kialakított rakparti fizetős helyek egyelőre használhatók. Az útzár feloldásáról a szakemberek később döntenek.Korábban:A Rába folyó várható áradása miatt a Győr-Szol Zrt. 2015. május 24-e, vasárnap 13 órától lezárja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót. Az előrejelzések szerint a folyó hétfő reggel kiléphet medréből, ezért a szolgáltató kéri az ott parkoló járművek vezetőit, hogy minél előbb hagyják el a területet. Az árhullám levonulását és a szükséges takarítási munkálatok elvégzését követően a Győr-

Szol Zrt. a parkolót ismét megnyitja.
Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője elmondta, 2015. május 24-én, vasárnap este kilenckor zárják a rakparti utat, mert az árhullám várhatóan az éjszaka folyamán önti el a terület mélyebben fekvő részeit. A Kossuth híd gyalogosok és kerékpárosok számára továbbra is használható. Hozzátette, az erre közlekedő buszok a Kossuth híd helyett a Széchenyi hidat használják majd.

Felhívja a figyelmet arra, hogy aki a Kossuth híd lábánál hagyta autóját, álljon el onnan, mert holnap már vízben állhat a járműve. A tavaly kialakított rakparti fizetős helyek egyelőre használhatók. Az útzár feloldásáról a szakemberek később döntenek.

Korábban:

A Rába folyó várható áradása miatt a Győr-Szol Zrt. 2015. május 24-e, vasárnap 13 órától lezárja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót. Az előrejelzések szerint a folyó hétfő reggel kiléphet medréből, ezért a szolgáltató kéri az ott parkoló járművek vezetőit, hogy minél előbb hagyják el a területet. Az árhullám levonulását és a szükséges takarítási munkálatok elvégzését követően a Győr-Szol Zrt. a parkolót ismét megnyitja.

Címkék: árvíz, rakpart

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.