Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Június 13. 14:29, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Hétfőn kiderül mi lesz a gázárral

Hétfőn kiderül mi lesz a gázárral

Már holnap dönthet a parlament arról, hogy legyen-e ismét hatósági ára a lakossági földgáznak és áramnak - a fideszes Rogán Antal által benyújtott törvénymódosító javaslat sürgősségi tárgyalásához ellenzéki szavazatokra is szük

Ha a törvénymódosítás megkapja a támogatást, júliustól a törvény erejénél fogva nem emelkedhet a gáz ára - a jelenlegi árak maradnának érvényben mindaddig, amíg az illetékes miniszter megalkotja a rendeletet az új árszabályozásról.

Holnap dönthet az országgyűlés az Orbán Viktor miniszterelnök által benyújtott nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozattervezetről, valamint az országgyűlési képviselők számának csökkentéséhez szükséges választójogi reform előkészítéséhez szükséges határozatról.

(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 10:01, szerda | Belföld

Online térben népszerűsíti a tejfogyasztást a Tej Terméktanács

Idén rendhagyó módon, a koronavírus-járvány miatt a digitális térben rendezi meg a Tej Terméktanács hagyományos, tej világnapi, fogyasztást ösztönző programját - közölte a terméktanács az MTI-vel.

2020. Június 03. 08:40, szerda | Belföld

1207-re csökkent az aktív fertőzöttek száma, elhunyt 2 beteg

3931-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, és elhunyt 2 idős, krónikus beteg – tette közzé a legfrissebb adatokat szerdán a koronavirus.gov.hu oldal.

2020. Június 03. 07:16, szerda | Belföld

A veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdődik vita az Országgyűlésben

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdenek tárgyalni szerdán az Országgyűlésben.

2020. Június 03. 07:15, szerda | Belföld

Elhunyt Földi Teri színművész

Elhunyt Földi Teri, Jászai Mari-díjas színművész, a Vígszínház egykori tagja 86 éves volt - olvasható a színház honlapján.