Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2023. December 03. 09:14, vasárnap | Helyi

Hétfőtől aszfaltozási munkák kezdődnek a győri Széchenyi hídon

Hétfőtől aszfaltozási munkák kezdődnek a győri Széchenyi hídon

A Magyar Közút a győri Széchenyi Mosoni-Duna hídon aszfaltozási munkákat végez december 4-8. között

A munkák során egy sávot lezárnak a szakemberek, az autósoknak ezért hosszabb menetidővel kell számolniuk majd ezen a szakaszon.

A tervezett munkák során egy 250 méteres szakasz aszfaltozását végzik a hídon a kivitelezők. A forgalom a megmaradó, egyik oldalon kettő, a másikon pedig egy sávon, szűkített keresztmetszetben, 30 km/órás sebességkorlátozás mellett haladhat majd. A csúcsidőszakokhoz igazodva lesz érvényben a 2+1 sávos korlátozás: kora reggeltől kora délutánig a városba bevezető oldalon lesz két sáv biztosítva, majd délután fordítva a városból kifelé vezető irányban használhatnak majd két sávot a közlekedők, hogy a torlódásokat csökkentsék.

A napközbeni forgalmi rend váltásakor dolgozók fognak a forgalmi sávokban mozogni, ezért a közútkezelő arra kér mindenkit, hogy rendkívül körültekintően közlekedjenek ezen szakaszon a megváltozott forgalmi rendre való tekintettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 09:15, csütörtök | Helyi

Új tulajdonosa lett a gönyűi erőműnek

A nemzetközi Veolia Csoport magyarországi leányvállalata, a Veolia Invest Hungary Zrt. megszerezte a gönyűi erőmű 100%-os üzletrészét.

2024. Február 22. 08:12, csütörtök | Helyi

Filmbe illő autó üldözés volt Győrben – Videóval

Akciófilmbe illő jelenetnek lehettek tanúi nyáron a győriek: egy drog hatása alatt álló férfit csak hosszas üldözés után sikerült elkapni a rendőröknek. Videóval!

2024. Február 22. 07:15, csütörtök | Helyi

Ismét a bérekről tárgyaltak a győri Audiban

Február 19-én ismét egy asztalhoz ültek az Audi Hungaria és az autógyár szakszervezetének képviselői.

2024. Február 21. 09:13, szerda | Helyi

Amikor a robotika szak hasznosul a mezőgazdaságban

A Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári karának tudóscsoportja fejlesztette ki azt a kisméretű mezőgazdasági robotot, amely mesterséges intelligencia alkalmazásával új szintre emeli a mezőgazdasági munkálatokat.