Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2012. Április 26. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Heti egyszer fürödhet - Damu már most nem bírja

Heti egyszer fürödhet - Damu már most nem bírja

Lelkileg és fizikailag is nehezen viseli Damu Roland a bezártságot, ám igyekszik olyan életet élni, hogy ne kelljen gyógyszert szednie.

A színész csupán heti egyszer fürödhet, látogatókat pedig havonta egyszer fogadhat. Az intézetbe tegnap érkezett hozzá ügyvédje, dr. Ruttner György.

- Passzívan telik az az idő, amit bent kell tölteni, egy aktív tevékenységhez szokott embernek ez rendkívül nehéz. Reménykedünk benne, hogy minél kevesebb ideig tart és a felülvizsgálat során alapvető változás áll be, mert nem követte el ezt a cselekményt. Ártatlannak vallja magát és bízik az igazságszolgáltatásban. Nagyon nehezen telnek a bent töltött órák, azt reméli, hogy addig is dolgozni tud, akár szellemi vagy fizikai téren, hogy gyorsabban teljen az idő - kezdte a védő, aki elárulta, hogy Damu normális kapcsolatba került cellatársával.

- Olvas, beszélget a zárkatársával, egy másik fiatalemberrel van együtt, akit nem erőszakos bűncselekmény miatt ítéltek el, így nincs kitéve semmiféle atrocitásnak. Azok a szabályok vonatkoznak Rolandra, mint akik nem dolgoznak. Vagyis például heti egyszer fürödhet. Nehéz neki, de kénytelen hozzászokni. Többek között ez is arra inspirálja őt, hogy dolgozhasson, mert azzal együtt jár a fürdés is. Próbálja férfiasan viselni az egészet és minél hamarabb olyan állapotba kerülni, hogy ne kelljen gyógyszert szednie - fogalmazott dr. Ruttner, majd hozzátette: kicsi az esélye, hogy a szeretteitől elbúcsúzzon a színész.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 16. 11:07, kedd | Bulvár

Rengetegen buliztak a Sziget fesztiválon

Számításaink szerint mintegy 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas - mondta a fesztivál főszervezője hétfőn este az MTI-nek.

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.