Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Augusztus 18. 07:11, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp augusztus 19-től

Heti horoszkóp augusztus 19-től

Kos:

A szerelmi viszonyokban most mindent jól alakulhat. A házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a társadhoz, ami most szerencsére könnyen megy. Mivel rendkívüli kreativitás jellemző rád ebben az időszakban, a munkában is nagyszerű helyzetetek jöhetnek létre, neked pedig örömödben fülig érhet a szád. A felettesed viszont nehezebben kezelhető, ezért érdemes lenne vele szemben a két lépés távolságot megtartanod.

Bika:
Összességében jó heted lesz, amikor több dolog is a kedved szerint alakulhat. Mivel sokkal rugalmasabb vagy, mint korábban bármikor, nem esik nehezedre alkalmazkodni egy hirtelen kialakult szituációhoz. Ha utazol, nehezen kezelhető, és talán anyagi veszteséget jelentő helyzetbe kerülhetsz. Megeshet, hogy a szerelmi viszonyokban olyan állapot jön létre, ami miatt örömödben a föld felett lebegsz majd néhány méterrel.

Ikrek:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad elfogadóbban viselkedhet, ezért aztán mindent könnyen meg tudtok majd beszélni. Most a vitás kérdésekben is egyetérthettek, ráadásul egy régi probléma végére is pont kerülhet. Ha valami nem sikerül, ne keseredj el, a sors azért hoz ilyen helyzetbe, hogy később megkíméljen egy még nehezebb szituációtól. Nagyon jó a meggyőző képességed, talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban, használd ki ezt a helyzetet!

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal nem könnyű most az élet. Párod makacssága és esetleges féltékenysége nehézzé teheti a mindennapjaitokat. De az is megeshet, hogy felbukkan az ex-ed. Jól gondold át a dolgot, nem biztos, hogy érdemes vele újrakezdeni… Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel nem lesz gördülékeny az élet. Ha pénzről és munkáról van szó, akkor a dolgok szerencsésen alakulhatnak. Még az is lehet, hogy olyan valakinek a támogatását élvezed, akit mindig is sokra tartottál.

Oroszlán:
A szerelem ege vakítóan kék lehet. A meglévő viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal úgy érezheted, mintha a sors ajándéka lenne. Persze csak akkor, ha az anyagiak nem kerülnek szóba. A munkában, megélhetésben olyan változásokra van kilátás, amely nagyon is a kedvedre való. A pénzedre jobban ügyelj, mert a váratlan bevételek mellett váratlan kiadásokra is sor kerülhet.

Szűz:
A friss szerelmi viszonyokban elsősorban a kedvesed magatartása miatt alakulhat ki nehéz helyzet. Talán még az is megfordulhat a fejedben, hogy nem érdemes harcolni, inkább búcsút kellene inteni egymásnak. A házasságokban, régi együttélésekben társad viselkedése miatt talán tehetetlennek érzed magadat. Ne csüggedj, semmi sem tart örökké. Légy türelmes, ennek az állapotnak is vége lesz egyszer.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy olyan dologra derül fény ezen a héten, ami nagyon meglep, és ami előtt teljesen értetlenül állsz. A párkapcsolatok terén viszont jó dolgok várnak rád: megeshet, hogy olyan eseményre kerül sor, ami miatt a szíved még hevesebben ver majd. Előfordulhat, hogy egészségügyi intézményt kell felkeresned, de ne aggódj, jó kezekben leszel. Most érdemes bankkal, biztosítással, örökséggel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Nagyobb vásárlást ha tudod, halaszd el.

Skorpió:
Még az is lehet, hogy amire a magánéletedben már egy ideje vágyakozol azt most teljesíti a sors: talán egy új szerelem, vagy éppen egy meglévő kapcsolat elmélyülése képében jelentkezik az öröm. A munkában is nagyobb változásra van kilátás, ne tétovázz, add elő az ötleteidet és lépj! Mivel nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, érdemes lenne anyagiakkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani, most megkaphatod mindazt, amiről úgy gondolod, jár neked. Balesetveszélyes ez a hét, vigyázz magadra és másokra!

Nyilas:
A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Megeshet, hogy olyan intézkedésekre kerül sor, amely nagymértékben befolyásolja majd az anyagi helyzetedet. Ennek hatására előfordulhat, hogy a távozás gondolata is megfordul a fejedben. Mielőtt döntenél, beszéld meg a problémádat olyan valakivel, aki kívülállóként jól látja a helyzetedet. Ha utazol, jól érezheted magad, kedveseddel pedig csodás pillanatokat élhettek át.

Bak:
Még az is lehet, hogy makacsul ragaszkodsz olyan dologhoz, aminek már rég lejárt az ideje. Mivel nehezedre esik a változtatás, ezért a sors hozhat olyan helyzetbe, amikor kénytelen leszel változtatni. Nem érdemes most kölcsönt felvenni, mert később nehezebben tudod törleszteni. A szerelem ege viszont vakítóan kék lehet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki mellett kiteljesedhetsz. Még a régi problémák is megoldhatóvá válhatnak.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy egészségügyi intézményben kell eltöltened egy kis időt. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben leszel. Ha rokonnak van egészségügyi gondja, akkor légy a segítségére, még akkor is, ha ő ezt elutasítja! A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs probléma alakulhat ki, ezért fontos, hogy világosan fogalmazz, és ha nem értesz valamit, akkor kérdezz! Ingatlanügyletet most bonyolíts!

Halak:
A házasságokban, régi együttélésekben olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy életed párja olyan szituációba kerül, ami miatt talán még a szavad is elakad. Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan zavaros helyzet jön létre, ami érinti a megélhetésedet is. Ne sutyorogj, hanem nyíltan és egyenesen tedd fel a kérdéseidet! Csak így kaphatsz megnyugtató válaszokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.