Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. December 15. 08:22, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu/

Heti horoszkóp december 16-tól

Heti horoszkóp december 16-tól

Kos:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, ezért légy különösen figyelmes a közlekedésben! Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezed. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt jól felidegesíted magad. A munkában, megélhetésben viszont a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy olyan lehetőség adódik, amely jó hatást gyakorol az anyagi helyzetedre.

Bika:
Figyelmesnek kellene lenned, mert könnyen lehet, hogy kínos szituációba kerülsz. Megeshet, hogy napvilágra kerül egy kellemetlen dolog, amelyben talán te is érintett vagy. Elképzelhető, hogy nemcsak magadat kell megvédened, hanem mást is. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, a dolgok alakulása miatt szerencsésnek érezheted magadat.

Ikrek:
A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban miattad alakulhat ki elképesztő helyzet, ugyanis te lehetsz az, aki félreérthetően fogalmaz, esetleg rá akarja kényszeríteni az akaratát a párjára. Ha egészségügyi gondod adódna, akkor ne otthon kezelgesd magad, hanem minél előbb fordulj orvoshoz! A munkában remek teljesítményt nyújthatsz, és az is lehet, hogy kollégával közös projektbe kezdesz.

Rák:
A szerelmi életedben, a párkapcsolatodban olyan dolgok történhetnek, amelyek teljesen feltöltik az energiaraktáraidat. Ha szingli vagy, azzal akivel most hoz össze a sors, akár össze is kötheted az életedet. Kiváló az idő összebútorozásra és a boldogító igen kimondására. A munkahelyeden idegesítő helyzet jöhet létre. Még az is lehet, hogy kolléga viselkedése miatt nyílik ki a bicska a zsebedben.

Oroszlán:
A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra tébolyító helyzet alakulhat ki. Az is lehet, hogy életed párja olyan helyzetbe kerül, amely miatt a bankszámlátokon a pénz apadásnak indul. Ha szülő vagy, gyermekeddel nehezebben találhatod meg a közös hangot. Viszont a rokoni kapcsolatokban a dolgok pompásan alakulhatnak, sőt olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek jó hatással lehetnek a biztonságérzetedre.

Szűz:
Vannak a környezetedben olyanok, akiket leginkább akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Különösen vonatkozik ez a munkahelyedre, és azokra a személyekre, akik miatt általában idegesebb vagy. Miattuk most a hétköznapok is más kerékvágásban folytatódhatnak, mint eddig. Rokoni kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, elsősorban a te viselkedésed miatt, a szerelmi életed alakulása miatt viszont szerencsésnek érezheted magad.

Mérleg:
Kevesebb a szerencséd ezen a héten a szerelemben. Még az is lehet, hogy miattad ér véget a kapcsolat. Ha szülő vagy, hajlamossá válhatsz a gyermekedre kényszeríteni az akaratod. Ebből feszültség alakulhat ki, majd akár komolyabb veszekedés is. Anyagi ügyeid irigylésre méltóan alakulhatnak. A munkahelyeden van olyan személy, akivel fél szavakból is megértitek egymást, de van olyan, aki talán úgy hazudik, mintha könyvből olvasná.

Skorpió:
Ha szülő vagy, a gyermeked miatt mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, sőt figyelmesebbnek is kellene lenned a csemetéddel, mert hajlamossá válhat a füllentésre, vagy fontos dolgot hallgathat el. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hangulata ingadozóvá válhat, ehhez nehezebben tudsz alkalmazkodni. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a füledbe, amelyen elámulsz. Boldog lehetsz a saját sorsod alakulása miatt.

Nyilas:
A munkahelyeden olyan váratlan szituáció alakulhat ki, amely hatással lehet a magánéletedre, sőt, még az anyagi helyzetedre, ezáltal pedig a jövődre is. Rokoni kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, de az is lehet, hogy egy barát vagy jó ismerős viselkedése előtt meglepetten állsz majd. Nincs értelme ezt az ismeretséget erőltetni, különösen, hogy nem a te akaratodon múlnak a dolgok. Titok juthat a tudomásodra, amit őrizz meg!

Bak:
A szerelmi életed olyan változatosan alakulhat, hogy a meglepettség miatt csak kapkodod a fejedet. Előfordulhat azonban, hogy a kedvesednek egzisztenciális gondja támad, de az is lehet, hogy titkol előled valamit. Megeshet, hogy olyasmi jut a tudomásodra, amelyet talán nehezen tudsz elfogadni. A baráti kapcsolatok fontossá válhatnak: még az is lehet, hogy valaki megtolja a szekeredet, esetleg egy közösségben te leszel a sztár.

Vízöntő:
A munkában, megélhetésben jól alakulhatnak a dolgaid. Lehet, hogy a feletteseddel olyan dolgot tudsz végre megbeszélni, amely miatt más színben látod majd a saját életedet és a jövődet. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy napvilágra kerüljön, akkor jobban ügyelj rá! A pénzedre is jobban kellene ügyelned, mert a saját hibád miatt veszteséget érhet, esetleg hajlamossá válhatsz tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér.

Halak:
Lelkileg sokkal érzékenyebb lehetsz ezen a héten, mint általában. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden történik olyan esemény, amely miatt csalódással kevert dühöt érzel majd. Nincs értelme a feletteseddel őszinte beszélgetést folytatni, mert erre ő most nem nyitott. Viszont egy baráti kapcsolatban úgy alakulhatnak a dolgok, hogy te szerencsésnek érezheted magadat. Anyagi ügyeid is pompásan alakulhatnak, utazás pedig jól sikerülhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.