Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Szeptember 01. 07:54, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp szeptember 2-től

Heti horoszkóp szeptember 2-től

Kos:

A munkában, megélhetésben nagyobb sikereket érhetsz el a következő napokban. Előfordulhat azonban, hogy felettesed miatt kiborulsz. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj a tettek mezejére, mert pompás lehetőséget csíphetsz meg. Ha tanulmányokat folytatsz, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan korábban arról szó volt. Jogi probléma alakulhat ki, ami miatt az idegeid komolyan megfeszülhetnek.

Bika:
A szerelmi viszonyodat átmenetileg nehézzé teheti kedvesed rokonsága, vagy egy családi ingatlannal kapcsolatos ügy alakulása. De az is lehet, hogy egészségi probléma alakul ki nálad. Ne aggódj, mint tudod, semmi sem tart örökké, ennek az állapotnak is búcsút intesz majd. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

Ikrek:
A házasságokat, régi együttéléseket átmenetileg nehézzé teheti, hogy társad hajlamosabb most túlzásokba esni. De az is megeshet, hogy elfogadással kapcsolatos problémáid lesznek, ami miatt a kapcsolatotokban szintén feszültség alakulhat ki. Ha egészségügyi problémád van, megeshet, hogy úgy érzed, Isten a tenyerén hordoz. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Rokonnal konfliktusba kerülhetsz.

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben olyan eseményt történhet, ami miatt a viszonyotok talán szorosabbá válik. A friss szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben talán táncra is perdülsz majd. A munkában azonban már kevesebb a szerencséd: lehet, hogy egy kolléga miatt kinyílik bicska a zsebedben, ráadásul valaki hibája miatt duplán fáradhatsz.

Oroszlán:
A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy elfogadhatatlan helyzet alakul ki. Szerencsére nincs olyan téma, amit ne lehetne megbeszélni, ezért érdemes lenne még a kényes, tabunak számító témákra is sort keríteni. A munkában a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Ha viszont elégedetlen vagy a díjazásoddal, ennek most adj hangot! Őrültnek nevezhető helyzet is kialakulhat, próbáld megőrizni a nyugalmadat!

Szűz:
A magánéletedben történhetnek olyan dolgok, melyek jó hatást gyakorolhatnak az önbizalmadra és a biztonságérzetedre. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel a karma láthatatlan szálai köthetnek össze. A meglévő kapcsolatok is komolyabbra fordulhatnak. Nem kedvez az idő viszont külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan váratlan helyzet jöhet létre, amire képtelenség felkészülni.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy valaki a háttérben meghúzódva próbál ártani neked. Ráadásul most több az irigyed is, ami azt jelenti, hogy valamiben sikeres vagy. Ismered a régi mondást, miszerint inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Lényeges, hogy a szabályokat betartsd, mert bírságveszélyes ez a hét. Akár neked, akár egy szeretett személynek van egészségügyi problémája, nem kell aggódnod!

Skorpió:
Ha szülő vagy, gyermeked miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Megeshet, hogy olyan dolog kerül terítékre, ami már régóta nyomja a lelkedet és aminek hatására úgy érzed, mázsás tehertől szabadulsz meg. Pénzügyek terén próbálj meg csak addig nyújtózkodni, ameddig a takaród ér. Nagy szükség lenne egy baráti beszélgetésre, mert ennek hatására tisztán látnál egy számodra fontos ügyben.

Nyilas:
A munkában, megélhetésben felemás szituáció jöhet létre. Megeshet, hogy valaminek örülsz majd, míg egy másik dolog miatt szorongóvá válsz. A kollégák között talán van egy olyan személy, aki az idegeiden táncol. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Baráti kapcsolataidban lehet olyan, amelynek végleg búcsút inthetsz. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magad.

Bak:
Az ismerőseid között talán van valaki, aki igyekszik a háttérben állva összezavarni az eseményeket, ezért nagyon fontos, hogy jól átgondold, kinek, mit és hogyan mondasz el, mert könnyen kiforgathatják a szavaidat. Bírságveszélyes ez a hét, tartsd be a szabályokat, különben olyan kiadásra kerülhet sor, amelyet nem kalkuláltál be. A szerelmi viszonyokban kritikussá válhat a helyzet. Talán olyan dolog derül ki, amelyet nem tudsz kezelni.

Vízöntő:
A baráti kapcsolataid között van olyan, amelynek lejárt az ideje, ezért talán búcsút is inthettek egymásnak. De az is lehet, hogy konfliktus alakul ki abban a közösségben, amelynek te is tagja vagy. Az lenne a legjobb, ha most nem foglalkoznál anyagi ügyekkel, mert ezek miatt nagyon felbosszanthatod magad. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj! Ha beteg személy van a környezetedben, akkor kérés nélkül légy a segítségére!

Halak:
A kapcsolataidnak köszönhetően olyan helyzet jöhet létre, ami miatt örömödben talán fülig ér majd a szád. Ezek a sikerek jó hatással lehetnek a kedélyállapotodra, de még az egészségedre is. A munkahelyeden azonban olyan szituáció alakulhat ki, ami miatt megfordulhat a fejedben, hogy talán állást kellene változtatni. Nem eszik olyan forrón a kását! Légy türelmes, a dolgok idővel a kedved szerint alakulhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.