Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. November 21. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: mti

Hétvégén már havazhat!

Hétvégén már havazhat!

Az előrejelzések szerint beköszönt a tél: hajnalban fagyni fog, s a magasan fekvő tájakon hó is hullhat. A hétvégi előrejelzés sajnos nem sok jóval kecsegtet.

A hétvégén téliesebbre fordul az időjárás: a leghidegebb órákban fagypont körüli értékekre kell számítani, és főként a magasabban fekvő területeken már havas eső, hózápor is lehet – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott előrejelzésében.

Pénteken eleinte elsősorban csak az északi határszélen kell számítani csapadékra, majd délután délebbre is egyre többfelé lehet eső, zápor. Időnként megerősödik, főként a Dunántúlon olykor viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 10 Celsius-fok között, a legmagasabb hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű.

Szombaton borult lesz az ég és sokfelé várható eső. Az ország déli felén lehet több csapadék, délnyugaton területi átlagban akár 30 milliméternél is több eső eshet. Délutántól, estétől a magasabban fekvő területeken havas eső, havazás is előfordulhat. Erős, a Dunántúlon helyenként viharos lehet a szél. A leghidegebb órákban 4-9 fok lesz, napközben 5-10 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap kezdetben többfelé, majd egyre kevesebb helyen valószínű eső, zápor, hózápor. Sokfelé megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 4 és 7 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Címkék: győr, havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense