Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2012. Április 24. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Hiába kapta el a rendőr, a sztár megúszta

Hiába kapta el a rendőr, a sztár megúszta

Arnold Schwarzeneggernek sikerült meggyőznie az őt gyorshajtáson kapó rendőrt, hogy nincs szükség arra a büntetőcédulára.

Kalifornia egykori kormányzója saját lakóhelye környékén cirkált épp, amikor egy motoros rendőr a megengedett maximális sebesség túllépése miatt lekapcsolta.

Miután a hatósági alkalmazott rájött, kivel is van dolga, egyből eltette a büntetőcédulát, majd jókedvű beszélgetésbe elegyedett az ismert sofőrrel. A legszebb kincstári mosolyát előkapó Schwarzenegger pedig megúszta az egész incidenst egy figyelmeztetéssel.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.